Beta 9 dpo-zagawostka
-
Cześć dziewczyny, 28 czerwca mialam okres ,trwał 4 dni . Wg aplikacji mialam owulacje 17 lipca ,kochaliśmy się wtedy z mężem. Od czasu owulacji bola mnie jajniki . Rowno tydzień po 17 lipca dostałam różowe plamienie 3 krople i klucie w jajniku,trwało to 10 minut w ciągu dnia . Otoczka sutkowa jesy wyraźna są na niej widoczne te guzki . Dzisiaj czyli 9dpo robilam bete wyszła <1.2 . Myślicie ze to pewny wynik czy jest jeszcze szansa na dzidzie ? Gdyby nie to plamienie które przypisałam do implantacyjnego nie skojarzyła bym wogole ze mogło by się udać co kolwiek.. miała któraś z was tak ,że 9 dpo niev wyszla beta a kilka dni później test wyszedl pozytywny ?
-
Kitikiti wrote:Cześć dziewczyny, 28 czerwca mialam okres ,trwał 4 dni . Wg aplikacji mialam owulacje 17 lipca ,kochaliśmy się wtedy z mężem. Od czasu owulacji bola mnie jajniki . Rowno tydzień po 17 lipca dostałam różowe plamienie 3 krople i klucie w jajniku,trwało to 10 minut w ciągu dnia . Otoczka sutkowa jesy wyraźna są na niej widoczne te guzki . Dzisiaj czyli 9dpo robilam bete wyszła <1.2 . Myślicie ze to pewny wynik czy jest jeszcze szansa na dzidzie ? Gdyby nie to plamienie które przypisałam do implantacyjnego nie skojarzyła bym wogole ze mogło by się udać co kolwiek.. miała któraś z was tak ,że 9 dpo niev wyszla beta a kilka dni później test wyszedl pozytywny ?
Jest to jak najbardziej możliwe zwłaszcza, że owu wyznaczyła Ci aplikacja ale w rzeczywistości mogła być 1-2 dni później. Poczekaj spokojnie jeszcze z 2 dni i wtedy sprawdź bete lub zrób test😊Kitikiti lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
KaJa wrote:Jest to jak najbardziej możliwe zwłaszcza, że owu wyznaczyła Ci aplikacja ale w rzeczywistości mogła być 1-2 dni później. Poczekaj spokojnie jeszcze z 2 dni i wtedy sprawdź bete lub zrób test😊
-
Kitikiti wrote:Cześć dziewczyny, 28 czerwca mialam okres ,trwał 4 dni . Wg aplikacji mialam owulacje 17 lipca ,kochaliśmy się wtedy z mężem. Od czasu owulacji bola mnie jajniki . Rowno tydzień po 17 lipca dostałam różowe plamienie 3 krople i klucie w jajniku,trwało to 10 minut w ciągu dnia . Otoczka sutkowa jesy wyraźna są na niej widoczne te guzki . Dzisiaj czyli 9dpo robilam bete wyszła <1.2 . Myślicie ze to pewny wynik czy jest jeszcze szansa na dzidzie ? Gdyby nie to plamienie które przypisałam do implantacyjnego nie skojarzyła bym wogole ze mogło by się udać co kolwiek.. miała któraś z was tak ,że 9 dpo niev wyszla beta a kilka dni później test wyszedl pozytywny ?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Hej, ja tak miałam. 10 dpo miałam betę poniżej 1; pomyślałam,że nic z tego. Za trzy dni wysikałam dwie kreski. Ile dniowe masz cykle?
-
abrakadabra wrote:Masz owu potwierdzona czy to tylko sugestie aplikacji? Bo jesli sugestie to nie brałabym wcale tego pod uwagę. Mi apka tez za kazdym razem pokazuje ze owu będzie któregoś tam a nie było jej wcale. Teraz tez mi pokazywała za tydzień a tymczasem była w niedzielę i jestem juz 2 dpo.
A to plamienie równo tydzień po stosunku mogłobyc tez plamieniem owulacyjnym -