Forum Starając się - ogólne beta hcg 11-12 dni po owulacji- ile?
Odpowiedz

beta hcg 11-12 dni po owulacji- ile?

  • AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • belldandy Autorytet
    Postów: 4071 1834

    Wysłany: 1 maja 2014, 14:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile wynosiła wasza beta 11-12 dni po owulacji?

    cryha lubi tę wiadomość

    Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    atdciei3xm9exlt9.png

    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    f2wliei3ic2cc3hn.png

    w4sq3e3kyqcdcto6.png
    30.07 -9dpo betaHCG 🧪 6,26mlU/ml
    1.08 - 11dpo betaHCG 🧪 58,77mlU/ml prog. 37,90 ng/ml
    3.08 - 13dpo betaHCG 🧪 181mlU/ml prog. 45,99 ng/ml
    5.08 - 15dpo betaHCG 🧪 540,60mlU/ml
    7.08 - 17dpo betaHCG 🧪1427 mlU/ml
    10.08- 4+4 tc Mamy pęcherzyk ciążowy🔮= 0,87 cm
    Pęcherzyk żółtkowy YS= 0,15 cm
    15.08- 5+2tc - echo zarodka 🙂
    19.08- 5+6tc - dzidziuś i serduszko <3




    Aniołki: 19.04.14, 29.06.16
  • Sis Autorytet
    Postów: 636 371

    Wysłany: 1 maja 2014, 18:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w 12 dniu 148,5

    3i49j48a2gjt7hjd.png
    29+1, 44 cm, 1430 g


    Aniołek..12 t.c. 16.06.2014
  • kasiatoja Ekspertka
    Postów: 200 251

    Wysłany: 1 maja 2014, 20:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie było < 2, no i oczywiście nie byłam w ciąży...

    211042976e.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 2 maja 2014, 08:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w 11 dpo było 23, a w 13 dpo 65

  • Qrczak Autorytet
    Postów: 1524 1130

    Wysłany: 2 maja 2014, 21:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w 12 dpo 119,60

    f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Anutka Autorytet
    Postów: 7531 3723

    Wysłany: 2 maja 2014, 22:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u Ciebie ile jest ???

    1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Jula222 Autorytet
    Postów: 1304 1116

    Wysłany: 3 maja 2014, 11:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 12dpo 0,10, jednak błąd lab, 15dpo 1404.
    Pozdraiwam :)

    Anutka lubi tę wiadomość

    bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Brawurka Znajoma
    Postów: 28 21

    Wysłany: 5 maja 2014, 17:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 14 dpo - 142

    Maj 2009 - poronienie
    Marzec 2010 - poronienie
    Październik 2010 poronienie
    Maj 2013 - ciąża pozamaciczna

    04.05.14 - II kreseczki ! Beta 142 Cudzie zostań z nami !!
    cdn...
  • waszka88 Ekspertka
    Postów: 134 182

    Wysłany: 12 maja 2014, 14:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 13 dpo 241

    [link=https://www.suwaczki.com/]m3sxrjjgpfogd2ez.png[/link]
  • Anutka Autorytet
    Postów: 7531 3723

    Wysłany: 14 maja 2014, 06:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sis wrote:
    u mnie w 12 dniu 148,5
    U mnie w 13 doo 183 :-)

    1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet
    Postów: 7531 3723

    Wysłany: 14 maja 2014, 06:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    waszka88 wrote:
    U mnie 13 dpo 241
    Duzo, a moze dwie fasolki ??? W pt ide na powtorke :-). 16 dpo :-)

    1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • waszka88 Ekspertka
    Postów: 134 182

    Wysłany: 14 maja 2014, 14:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Duzo, a moze dwie fasolki ??? W pt ide na powtorke :-). 16 dpo :-)
    dwie fasolki :) oszalałabym ze szczęścia :)
    dziś robiłam drugi raz betę i też jest dość wysoka 713,9 myślicie, że to bobrze? martwię się...

    Anutka lubi tę wiadomość

    [link=https://www.suwaczki.com/]m3sxrjjgpfogd2ez.png[/link]
  • Dorotucha Autorytet
    Postów: 1562 1447

    Wysłany: 14 maja 2014, 14:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waszka ja robiłam betę 31 dnia cyklu i wynosiła 8461,70 ciąża jest pojedyncza. Lekarz powiedział że mam po prostu wysokie stężenie tego hormonu i wszystko jest w porządku. Martwić się można tylko małym przyrostem i niskim stężeniem :)
    Pozdrawiam i spokojnej ciąży życzę :D

    https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • waszka88 Ekspertka
    Postów: 134 182

    Wysłany: 14 maja 2014, 15:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) Tobie również spokojnej ciąży :)

    Anutka lubi tę wiadomość

    [link=https://www.suwaczki.com/]m3sxrjjgpfogd2ez.png[/link]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego