X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Beta hcg bardzo niska
Odpowiedz

Beta hcg bardzo niska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kari55 Debiutantka

Wysłany: 27 lipca 2023, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Piszę, niestety z niezbyt przyjemną sytuacja dla mnie:( od paru tygodni zaczęliśmy starać się z mężem o dziecko, ostatnio na teście ciążowym zauważyłam drugi cień, po dwóch dniach wyszedł ciemniejszy, Wiec byłam pewna, ze coś się zadziało, wcześniej wychodziły negatywne. Zrobiłam badanie bety hcg. Za pierwszym razem wyszła 5,11 wiec bardzo niska, wiedziałam od razu, ze coś jest nie tak, ale liczyłam na cud… dzisiaj (po dwóch dniach od ostatniego badania) znowu pobrałam krew beta wyniosła 5,70, wiem, ze na pewno z tego nic nie będzie. Przyrost jest żaden… moje pytanie brzmi co teraz? Czy to może być ciąża pozamaciczna? Czy raczej będzie biochemiczna? Powinnam dalej badać będę? Czy iść do lekarza, jestem pierwszy raz w takiej sytuacji.

• JustMe Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2023, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej biochemiczna :( uda się następnym razem!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ