Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne beta i progesteron - wyniki...martwie sie
Odpowiedz

beta i progesteron - wyniki...martwie sie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj beta była 285,7 dziś po 28 godzinach jest 418,60 czy dobrze przyrosła? Progesteron 16,43 czy nie jest za mały? Lekarz nadal nic nie widzi i nie daje 100 % pewności że to ciąza mam iśc za 2 tyg...:(

• Martynika Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobasek,dziewczyny już wielokrotnie odpowiadały Ci na te pytania w innym temacie,tworząc kolejne tylko się nakręcasz,zrób dla siebie coś dobrego,wyłącz komputer i idź na spacer,jest piękna pogoda.

ulek, Makak, Lillenka, Fedra, Paula90 lubią tę wiadomość

• Lillenka Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z doświadczenia wiem, że internet jest największym wrogiem kobiety w ciąży: większość tematów na forach opisuje jakieś nieprawidłowości (bo i po co pisać "moja ciąża jest normalna"? zieeew) przez co wydaje się, że ciąża fizjologiczna bez komplikacji się nie zdarza. Siedzisz, czytasz i wydaje Ci się, że Twoje objawy są podobne, dopatrujesz się chorób, porównujesz wyniki... To zupełnie bez sensu.
    Musisz się jakoś ogarnąć, bo sama sobie zatrujesz te 9 miesięcy. Strach jest wpisany w macierzyństwo. Polecam artykuł: http://foch.pl/foch/1,132038,13995147,Czego_nikt_mi_nie_powiedzial_o_macierzynstwie___tym.html

Jak czujesz, że coś jest nie tak to pytaj LEKARZA nie google- to podstawa.

ckai3e3kxad05tjw.png

gg64anlirmc029it.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BOBASEK wrote:
    Dziewczyny wczoraj beta była 285,7 dziś po 28 godzinach jest 418,60 czy dobrze przyrosła? Progesteron 16,43 czy nie jest za mały? Lekarz nadal nic nie widzi i nie daje 100 % pewności że to ciąza mam iśc za 2 tyg...:(

ja już kilka razy Ci pisałam ale mam wrazenie ze nie słuchasz...

więc wiecej pisać nie będę ...

Martynika lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ