Beta OCEŃCIE ;(
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj odebralam wyniki. Ostatnia mesiaczka 18 kwiecien, dzisiaj 33 dzien cyklu. Test ciazowy pozytywny
BETA 1070,7 miu/ml
Bardzo sie boje, ze to za malo jak na 5 tydzien..(tak chyba wychodziloby?)
Strasznie dziwne normy mam podane na badaniu, wychodzi jakbym była w 3 tygodniu? A w necie sa inne, wtedy wychodziloby ok. Chyba ;( strasznie sie martwie. ;(
Powtorze jutro bete. Na moim badaniu jest napisane ze: ''do 2 poza okresem ciazy, od 1500-23000 4-5 tydzien itp...)
W necie znalazłam takie normy (w tych jednostkach co ja mam)
Tygodnie ciąży -poziom beta hcg
3 - 5-50 mIU/ml
4 - 5-430 mIU/ml
5 - 19-7340 mIU/ml
6 - 1000-56000 mIU/ml
Zgodnie z tymi normami, moj wynik miescilby sie w 5 tygodniu, czyli tak jak podejrzewam.... -
dobrze pisza kochana jesli mialabys ponizej 2 to by oznaczalo ze ciazy nie ma
a Ty masz piekna bete uwierz w to powtorz badanie po 48 h przyros powyzej 66% powinien byc -
każde laboratorium ma swoje normy więc nie patrz co piszą w necie bo może się bardzo różnić powtorz jutro bete i zobaczysz czy jest przyrost, choć w tak ładnej becie inaczej być nie może27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
spokojnie moglo dojsc pozniej do zagniezdzenia, owulacji.. zrob przyrost i da swietego Twojego spokoju idzi do gina
Mika85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana bedzie dobrze zobaczysz ja zaciskam kciuki i werze ze bedzie łądny przysot a za jakis czas juzbedziesz widziec serducho
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wg mnie beta jast jak najbardziej wporzadku co do twojego wykresu - a dwa pozytywnu oowulacyjny mowi tylko o gotowosci do owulacji w ciagu 36 h
aisza lubi tę wiadomość