X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bioxetin/Seronil a starania o ciąże
Odpowiedz

Bioxetin/Seronil a starania o ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sandrac_94 Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    chciałam się zapytać czy jest tutaj ktoś kto brał bioxetin lub seronil przy staraniach i udało się zajść w ciążę, która prawidłowo się rozwijała?

Mam przepisany Bioxetin 20mg od lekarza i mam pewne obawy, jednocześnie nie radzę sobie psychicznie z pewnymi sprawami 😥

👩👨31 lat + 🐶 2 lata

- aktualnie 10cs 🤞
    - 10.03 wizyta w nowej klinice leczenia niepłodności
    - kwiecień: powtórka badań nasienia

ona:
    - od lutego suplementacja pod okiem dietetyka klinicznego (omega3, pyłek pszczeli, chlorofil, b complex, wit D, cynk, magnez, NAC, kwas foliowy, wsparcie wątroby)
    - badania krwi w normie (hormony, morfologia, homocysteina, wit D, kwas foliowy)
    - regularne cykle (28-30dni), owulacja potwierdzona usg
    - brak chorób przewlekłych
    - walka ze stresem

on:
    - suplementacja (wit D, kwas foliowy, koenzym q10, omega3, pyłek pszczeli)
    - WZJG
    - badanie nasienia: morfologia 2%, ruchliwość ok
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ