Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie Beta spoko - jestem honorowym dawcą więc igly mnie stresują
Mnie ślub wyszedł 25 tys ale na fajne oferty trafiałam i z salą i z alko
No i 1 DCMargolka 85 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Tak mamy przyjęćie od 15 do 23 😊 więc obiad posiłek gorący zimna płyta tort szampan i tańce hah ale tańce nie zespół tylko swój sprzęt i puszczać będziemy 😊
A ile za osobę? moja koleżanka teraz robiła w jednej restauracji to ja tanio wyszło bo 85 zł 😛 -
Pysiek12 wrote:Dla mnie Beta spoko - jestem honorowym dawcą więc igly mnie stresują
Mnie ślub wyszedł 25 tys ale na fajne oferty trafiałam i z salą i z alko
No i 1 DC
Ja 2laabie czekam w kolejce na wizytę w gyncentrum klinika leczenia nieplodności 😱😱😱 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NOWA29 wrote:Dziewczyny jak wyglada badanie nasienia? Długo się czeka na wyniki?
Musicie się wstrzymać od 🐝 z 4-5 dni oraz on nie pić alkoholu, umówicie się w np diagnostyce na konkretny dzień że przyniesiecie nasienie do badania bo plemniki tzn nasienie musi być dostarczone max do 30 min od jego oddania do kubeczka 😁😁🙈 my wyniki mieliśmy w ten sam dzień. Robiliśmy w diagnostyce -
madziulix3 wrote:Wooo, no to TROCHĘ więcej 😁 a jaką kiecke ubierasz? 😛
No dokładnie trochę tak ale co zrobić i tak lepiej niż Ci co płacą po20 tys😱😱😱🤦♀️
No właśnie wczoraj wybrałam haha będą szyć bo górę chce z innej kiecki a dół z innej 😁😁
Góra będzie z koronki a plecy całe odsłonięte i tylko taka siateczka zamiast materiału i bez biustonosza będę mogła być 😍😍 bo z przodu pod koronką miski są a dół będzie przed kolano i taki luźny puszczony z jakiegoś muślinu 🤷♀️😂😂 -
madziulix3 wrote:O i jak?
Jutro po 15ej ide oddać swój śluz haha do badania wrogość śluzu. Jeśli to mi wyjdzie ok to muszę drożność jajowodów zrobić i ona twierdzi że mam. Polipa głęboko w macicy i to uniemożliwia zapłodnienie.. / i jak się to okaże to zabieg żeby to usunąć -
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Ale najlepsze jest to, że mi powiedziała że w prawym jajniku mam już ponad 20mm pecherzyk czyli zaraz owu a mnie na paskach owu jeszxze wyrzutu nie wskazuje a to dopiero 11dc a ja mam 27-29dc więc coś szybko by w tym miesiącu.... Dziwne
To nic innego tylko musicie spróbować teraz działać 🤗 no to dobrze ny było jakby był jakiś punkt zaczepienia dlaczego nie wychodzi 😛 moja mama jak leżała w szpitalu to wykryli jej mięśniaki bo dziwili się dlaczego w tym wieku ma jeszcze okres (52 lata) -
Eee obstawiam że nie ma sensu bo jeśli się okaże że faktycznie nam tam tego polipa to i tak nic to nie da 🤷♀️
Miałyście tak kiedyś że owu monitorowa a a paski owu ujemne??
O rany no to nieźle.... Masakra nie wiem po co te wszystkie cholerstwa się biorą -
Margolka 85 wrote:Musicie się wstrzymać od 🐝 z 4-5 dni oraz on nie pić alkoholu, umówicie się w np diagnostyce na konkretny dzień że przyniesiecie nasienie do badania bo plemniki tzn nasienie musi być dostarczone max do 30 min od jego oddania do kubeczka 😁😁🙈 my wyniki mieliśmy w ten sam dzień. Robiliśmy w diagnostyce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 19:01
-
Cześć dziewczyny, pozwolicie, że i ja dołączę🙂. Mam 27 lat i dopiero zaczynam cała tą długą przygodę z planowaniem rodziny. To był mój 1 cs, w poniedziałek powinna przyjść @. Dziś jest 27dc, ale jakoś nie mam nadzi, że mogło się udać. Jeszcze 5 miesięcy temu, zanim natrafiłam na te forum myślalam, że zajście w ciążę, szczęśliwe donoszenie jej to prosta sprawa... A teraz zaczynam sama mieć obawy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 19:09
-
Izulaa wrote:Cześć dziewczyny, pozwolicie, że i ja dołączę🙂. Mam 27 lat i dopiero zaczynam cała tą długą przygodę z planowaniem rodziny. To był mój 1 cs, w poniedziałek powinna przyjść @. Dziś jest 27dc, ale jakoś nie mam nadzi, że mogło się udać. Jeszcze 5 miesięcy temu, zanim natrafiłam na te forum myślalam, że zajście w ciążę, szczęśliwe donoszenie jej to prosta sprawa... A teraz zaczynam sama mieć obawy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 19:14
Izulaa lubi tę wiadomość
-
Izulaa wrote:Cześć dziewczyny, pozwolicie, że i ja dołączę🙂. Mam 27 lat i dopiero zaczynam cała tą długą przygodę z planowaniem rodziny. To był mój 1 cs, w poniedziałek powinna przyjść @. Dziś jest 27dc, ale jakoś nie mam nadzi, że mogło się udać. Jeszcze 5 miesięcy temu, zanim natrafiłam na te forum myślalam, że zajście w ciążę, szczęśliwe donoszenie jej to prosta sprawa... A teraz zaczynam sama mieć obawy...
Witaj! 😊
Dokładnie to dopiero 1cs i jeszcze jest czas do okresu, który może nie przyjść 💪💪