Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysiek12 wrote:Ten żel jest na wspomaganie przy owulce tak? Dobrze kojarzę?
Ja plan na teraz mam tak
1. Ogarnąć rzeźbę bo masę to mam
2. zapisac się do kliniki
3. Cierpliwie czekać 2 mce na ponowne starania (odpoczynek psychiczny )
4. Znowu cieszyć się mezem i życiem
Haha ten punkt 1 idealny w punkt 😂😁😁 tez mwm gakke założenie szczególnie kak przymierzałam wczoraj sukienki ślubne i wybierałam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️😱
Tak tak tez zel na okres owu i okolo owu, ponoc ulatwia droge. Zobaczymy 🤔 -
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Haha ten punkt 1 idealny w punkt 😂😁😁 tez mwm gakke założenie szczególnie kak przymierzałam wczoraj sukienki ślubne i wybierałam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️😱
Tak tak tez zel na okres owu i okolo owu, ponoc ulatwia droge. Zobaczymy 🤔
Masakra. My jak na razie będziemy brać z moim cywilny. Bo sami chcemy uzbierać na kościelny bez pomocy rodziców -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 17:18
Iryska, Margolka 85, Pysiek12, Kleo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:madziulix3 wrote:Masakra. My jak na razie będziemy brać z moim cywilny. Bo sami chcemy uzbierać na kościelny bez pomocy rodziców [/QUOTE
My tez cywilny i male przyjęcie dka najbliższych 😁
No to tak jak my ale z5 tys chyba trzeba mieć co? 🤪 -
nick nieaktualnyMojego narzeczonego mama jest taka, ze pewnie jak usłyszy, ze chcemy wziąć narazie cywilny to nam żyć nie da... a jakby się dowiedziała, ze w ciąży jestem bez ślubu to sama by nam datę ustaliła 🤣 nie zdziwiła bym się jakby ona się codziennie modliła żebym w ciąży nie była i dlatego nie jestem 😁
-
madziulix3 wrote:Mojego narzeczonego mama jest taka, ze pewnie jak usłyszy, ze chcemy wziąć narazie cywilny to nam żyć nie da... a jakby się dowiedziała, ze w ciąży jestem bez ślubu to sama by nam datę ustaliła 🤣 nie zdziwiła bym się jakby ona się codziennie modliła żebym w ciąży nie była i dlatego nie jestem 😁
Haha zebys wiedziała tak byc moze 😁😁
A laseczki który dc macie teraz?
Ja mam 11dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:No nawet ciut więcej, Jaa to twk juz 8500 kosztuje a pewnie coś niespodziewanego dohdzie 🙈🙈🙈🤷♀️
Uuu to sporo. Ja sobie wstępnie obliczyłam i wyszło mi niecałe 5 😁 ale chcieliśmy jeszcze wynająć takie stawy, ozdobić ładnie i zrobić impreze dla znajomych 😁 -
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Dla mnie też robienie bety i testów to straszny stres😀 a niektóre dziewczyny już w 9-10 dpo robią testy...
Ja robiłam przez pieresze 3 miechy i dałam sobie spokój, nawet testów ciążowych nie robię, czekam na okres 🤷♀️🤦♀️Iryska lubi tę wiadomość
-
Susanne wrote:Hej Dziewczyny!
Czy moge jeszcze dolaczyc do armii walczącej o bobo w tym roku?
My dopiero raczkujemy w tym temacie, ale intensywne prace trwają. Na razie bez efektow, a do tego z szalejaca tarczyca. Trzeba bedzie zrobic jakas diagnostykę, a tak bardzo nie ufam lekarzom... szczególnie we Francji.
Trzymam kciuki za Was wszystkie i łącze sie mentalnie w bólu z tymi, które wlasnie maja @. Malpa sie skonczy i dzialamy dalej!
Witamy!! 🤩
Napisz nam cos wiecej o sobie 🤩 -
madziulix3 wrote:Uuu to sporo. Ja sobie wstępnie obliczyłam i wyszło mi niecałe 5 😁 ale chcieliśmy jeszcze wynająć takie stawy, ozdobić ładnie i zrobić impreze dla znajomych 😁
No ale My chcemy miec juz z głowy i od razu porau znajomych zaprosiliśmy 🙈😁😁