Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ból jajnika
Odpowiedz

Ból jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka402 Nowa

Wysłany: 22 maja 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam 24 lata. Moje cykle trwaja zazwyczaj 26 dni.
    Okres mialam 12-13maja sama sie dziwie ale trwal tylko jeden dzien, obecnie jestem w 11 dniu cyklu i boli mnie prawy jajnik, przyjamniej tak mi sie wydaje. Boli podczas ruchu, gdy wstaje i chodze. Gdy nacisne to miejsce rowniez boli. Nigdy wczesniej tak nie mialam.
    Dodam ze kilka razy pozwolilismy sobie z partnerem na sex bez zabezpieczenia, kilka razy skonczyl w srodku. Czy taki bol moze o czyms swiadczyc?

Stokrotka402
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zbliżającej się owulacji np.......

• Seli Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze swiadczyc np. o torbieli... Ja bym poszla na usg i skonsultowala to z lekarzem. Ogolnie ciezko cokolwiek wiecej powiedziec.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ