X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bol jajnikow po owu
Odpowiedz

Bol jajnikow po owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MalenkaaBa Nowa

Wysłany: 15 marca 2019, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa i nie wiem czy w odpowiednim miejscu pisze ale mam nadzieje ze znajde w was wsparcie. Z mezem staramy sie o dzidzie rok i 1 miesiac , w lipcu byla ciaza biochemiczna po tym torbiel czekoladowy na jajniku ktory sam po 3 cyklach znikl nastepnie w tym czasie wysokie tsh 6-5.40 reszta w porzadku. Udalo mi sie zbic tarczyce do 1.7. Ostatnio na wizycie czyli 8.03 mialam robione usg i potwierdzona owulacje , Pani ginekolog powiedziala ze owu bedzie 8.03 lub 9.03 ale bedzie bo wszystko dobrze . Mialam bol owulacyjny 9.03 mocne klocie jajnikow na przemiennie. Przytulanki 8.03, 9.03, 10.03 od 12 mam napadowe klocie jajnikow codziennie
    Dzis ciagle czuje klocie jajnikow glownie prawego. Piersi zaczynaja bolec. Poprzednie cykle raczej bezowulacyjne. Nie mialam wczesniej takich boli. Duzo od wczoraj sluzu bialego jak krem rozrobiony z woda. Wizyte mam dopiero 4 kwietnia i nie wiem co sie dzieje. Boje sie ze to kolejny torbiel mogl sie zrobic.

• MalenkaaBa Nowa

Wysłany: 15 marca 2019, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze cos sie od was dowiem 😉

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ