X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bol jajnikow po owu
Odpowiedz

Bol jajnikow po owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MalenkaaBa Nowa

Wysłany: 15 marca 2019, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa i nie wiem czy w odpowiednim miejscu pisze ale mam nadzieje ze znajde w was wsparcie. Z mezem staramy sie o dzidzie rok i 1 miesiac , w lipcu byla ciaza biochemiczna po tym torbiel czekoladowy na jajniku ktory sam po 3 cyklach znikl nastepnie w tym czasie wysokie tsh 6-5.40 reszta w porzadku. Udalo mi sie zbic tarczyce do 1.7. Ostatnio na wizycie czyli 8.03 mialam robione usg i potwierdzona owulacje , Pani ginekolog powiedziala ze owu bedzie 8.03 lub 9.03 ale bedzie bo wszystko dobrze . Mialam bol owulacyjny 9.03 mocne klocie jajnikow na przemiennie. Przytulanki 8.03, 9.03, 10.03 od 12 mam napadowe klocie jajnikow codziennie
    Dzis ciagle czuje klocie jajnikow glownie prawego. Piersi zaczynaja bolec. Poprzednie cykle raczej bezowulacyjne. Nie mialam wczesniej takich boli. Duzo od wczoraj sluzu bialego jak krem rozrobiony z woda. Wizyte mam dopiero 4 kwietnia i nie wiem co sie dzieje. Boje sie ze to kolejny torbiel mogl sie zrobic.

• MalenkaaBa Nowa

Wysłany: 15 marca 2019, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze cos sie od was dowiem 😉

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ