X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bol jajnikow po owu
Odpowiedz

Bol jajnikow po owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MalenkaaBa Nowa

Wysłany: 15 marca 2019, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa i nie wiem czy w odpowiednim miejscu pisze ale mam nadzieje ze znajde w was wsparcie. Z mezem staramy sie o dzidzie rok i 1 miesiac , w lipcu byla ciaza biochemiczna po tym torbiel czekoladowy na jajniku ktory sam po 3 cyklach znikl nastepnie w tym czasie wysokie tsh 6-5.40 reszta w porzadku. Udalo mi sie zbic tarczyce do 1.7. Ostatnio na wizycie czyli 8.03 mialam robione usg i potwierdzona owulacje , Pani ginekolog powiedziala ze owu bedzie 8.03 lub 9.03 ale bedzie bo wszystko dobrze . Mialam bol owulacyjny 9.03 mocne klocie jajnikow na przemiennie. Przytulanki 8.03, 9.03, 10.03 od 12 mam napadowe klocie jajnikow codziennie
    Dzis ciagle czuje klocie jajnikow glownie prawego. Piersi zaczynaja bolec. Poprzednie cykle raczej bezowulacyjne. Nie mialam wczesniej takich boli. Duzo od wczoraj sluzu bialego jak krem rozrobiony z woda. Wizyte mam dopiero 4 kwietnia i nie wiem co sie dzieje. Boje sie ze to kolejny torbiel mogl sie zrobic.

• MalenkaaBa Nowa

Wysłany: 15 marca 2019, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze cos sie od was dowiem 😉

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ