Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bol jajnikow po owu
Odpowiedz

Bol jajnikow po owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MalenkaaBa Nowa

Wysłany: 15 marca 2019, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa i nie wiem czy w odpowiednim miejscu pisze ale mam nadzieje ze znajde w was wsparcie. Z mezem staramy sie o dzidzie rok i 1 miesiac , w lipcu byla ciaza biochemiczna po tym torbiel czekoladowy na jajniku ktory sam po 3 cyklach znikl nastepnie w tym czasie wysokie tsh 6-5.40 reszta w porzadku. Udalo mi sie zbic tarczyce do 1.7. Ostatnio na wizycie czyli 8.03 mialam robione usg i potwierdzona owulacje , Pani ginekolog powiedziala ze owu bedzie 8.03 lub 9.03 ale bedzie bo wszystko dobrze . Mialam bol owulacyjny 9.03 mocne klocie jajnikow na przemiennie. Przytulanki 8.03, 9.03, 10.03 od 12 mam napadowe klocie jajnikow codziennie
    Dzis ciagle czuje klocie jajnikow glownie prawego. Piersi zaczynaja bolec. Poprzednie cykle raczej bezowulacyjne. Nie mialam wczesniej takich boli. Duzo od wczoraj sluzu bialego jak krem rozrobiony z woda. Wizyte mam dopiero 4 kwietnia i nie wiem co sie dzieje. Boje sie ze to kolejny torbiel mogl sie zrobic.

• MalenkaaBa Nowa

Wysłany: 15 marca 2019, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze cos sie od was dowiem 😉

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ