X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bóle i ciągnięcia.
Odpowiedz

Bóle i ciągnięcia.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)
    Nie było mnie tu kilka miesięcy/lat, więc witam się z Wami wszystkimi :) Jak miło tu znów być :)
    Szukam informacji na temat bólu w szyjce macicy. Takie ciągnięcia i kłucie, pojawiające się po np. wnoszeniu zakupów. Ciąży raczej się nie spodziewam teraz, chyba, że będzie to miła niespodzianka. Wizyta u ginekologa dopiero we wrześniu i sama nie wiem co robić. Powinnam się się martwić?

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ