X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak miesiaczki
Odpowiedz

Brak miesiaczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elle28 Nowa

Wysłany: 4 lutego 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj problem polega na tym,ze od tygodnia spoznia mi sie okres!! Zawsze były regularny, zdarzał sie dzien wczesniej lub pozniej ale nie tydz. Test wyszedł negatywny. Nie ukrywam,ze staramy sie z mężem o dzidziusia !!! Czy moze któraś z Was była w podobnej sytuacji?? Co radzicie ?? Pozdrawiam

Elle
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ja nie mam okresu od pazdziernika 25.bylam na badaniach krwi wszystko wyszlo dobrze,nie.wiem.czemu okres.nie przyszedl,ginekolog przepisal mi tabl na wywolywanie okresu.mam nadzieje ze niedlugo przyjdzie,bo tez bym.chciala w koncu dzidzie;))

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ