X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak miesiaczki
Odpowiedz

Brak miesiaczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elle28 Nowa

Wysłany: 4 lutego 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj problem polega na tym,ze od tygodnia spoznia mi sie okres!! Zawsze były regularny, zdarzał sie dzien wczesniej lub pozniej ale nie tydz. Test wyszedł negatywny. Nie ukrywam,ze staramy sie z mężem o dzidziusia !!! Czy moze któraś z Was była w podobnej sytuacji?? Co radzicie ?? Pozdrawiam

Elle
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ja nie mam okresu od pazdziernika 25.bylam na badaniach krwi wszystko wyszlo dobrze,nie.wiem.czemu okres.nie przyszedl,ginekolog przepisal mi tabl na wywolywanie okresu.mam nadzieje ze niedlugo przyjdzie,bo tez bym.chciala w koncu dzidzie;))

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ