X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak miesiaczki
Odpowiedz

Brak miesiaczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elle28 Nowa

Wysłany: 4 lutego 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj problem polega na tym,ze od tygodnia spoznia mi sie okres!! Zawsze były regularny, zdarzał sie dzien wczesniej lub pozniej ale nie tydz. Test wyszedł negatywny. Nie ukrywam,ze staramy sie z mężem o dzidziusia !!! Czy moze któraś z Was była w podobnej sytuacji?? Co radzicie ?? Pozdrawiam

Elle
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ja nie mam okresu od pazdziernika 25.bylam na badaniach krwi wszystko wyszlo dobrze,nie.wiem.czemu okres.nie przyszedl,ginekolog przepisal mi tabl na wywolywanie okresu.mam nadzieje ze niedlugo przyjdzie,bo tez bym.chciala w koncu dzidzie;))

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ