X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak miesiaczki
Odpowiedz

Brak miesiaczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elle28 Nowa

Wysłany: 4 lutego 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj problem polega na tym,ze od tygodnia spoznia mi sie okres!! Zawsze były regularny, zdarzał sie dzien wczesniej lub pozniej ale nie tydz. Test wyszedł negatywny. Nie ukrywam,ze staramy sie z mężem o dzidziusia !!! Czy moze któraś z Was była w podobnej sytuacji?? Co radzicie ?? Pozdrawiam

Elle
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ja nie mam okresu od pazdziernika 25.bylam na badaniach krwi wszystko wyszlo dobrze,nie.wiem.czemu okres.nie przyszedl,ginekolog przepisal mi tabl na wywolywanie okresu.mam nadzieje ze niedlugo przyjdzie,bo tez bym.chciala w koncu dzidzie;))

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ