X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak miesiaczki
Odpowiedz

Brak miesiaczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elle28 Nowa

Wysłany: 4 lutego 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj problem polega na tym,ze od tygodnia spoznia mi sie okres!! Zawsze były regularny, zdarzał sie dzien wczesniej lub pozniej ale nie tydz. Test wyszedł negatywny. Nie ukrywam,ze staramy sie z mężem o dzidziusia !!! Czy moze któraś z Was była w podobnej sytuacji?? Co radzicie ?? Pozdrawiam

Elle
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ja nie mam okresu od pazdziernika 25.bylam na badaniach krwi wszystko wyszlo dobrze,nie.wiem.czemu okres.nie przyszedl,ginekolog przepisal mi tabl na wywolywanie okresu.mam nadzieje ze niedlugo przyjdzie,bo tez bym.chciala w koncu dzidzie;))

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ