Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Brak okresu a beta ujemna
Odpowiedz

Brak okresu a beta ujemna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natu95 Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam taki problem ponieważ spóźnia mi się okres 3 dni. Owulacje miałam 10dc (monitoring) i do tej pory nic nie ma oprócz bólu podbrzusza, jajników i śluzu białego. Temperatura utrzymuje się na poziomie 37.2. Jednak 2 dni temu robiłam betę i wyszła ujemna. Czy jest sens powtarzać test za kilka dni?

• zakochanaaw Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile dni po owulacji jesteś? Może doszło do późnego zagnieżdżenia i za wcześnie na betę? Albo lab się pomylił? Ja bym powtórzyła test albo poszła do gina na Twoim miejscu dla spokoju jeśli @ dalej się nie pojawi.

Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
    Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
    On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
    15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
    niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE <3
    03.11 - hematolog
    16.11 - klinika leczenia niepłodności
    cykle stymulowane... bez efektów :(
    04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
    21.01.21- beta 12,5
    01.02- mamy pęcherzyk!
    09.02 - mamy zarodek!
    15.02- mamy serduszko!!
    Nasz naturalny cud 🥰
  • Natu95 Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wychodzi na to, że jestem 17 dni po owulacji. Też myślałam, że może lab się pomylił, ale to raczej się nie zdarza? Dziwi mnie ta utrzymująca się temperatura

• Natu95 Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2019, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I za ile dni mogłabym powtórzyć betę żeby była wiarygodna?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2020, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogłabyś napisać jak rozwinęła się Twoja sytuacja? Mam teraz podibna

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2020, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

• werni Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz takie objawy jak ja miałam na początku ciąży. A zrobiłaś test ciążowy sikany?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 21:35

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ