Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak okresu a beta ujemna
Odpowiedz

Brak okresu a beta ujemna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natu95 Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam taki problem ponieważ spóźnia mi się okres 3 dni. Owulacje miałam 10dc (monitoring) i do tej pory nic nie ma oprócz bólu podbrzusza, jajników i śluzu białego. Temperatura utrzymuje się na poziomie 37.2. Jednak 2 dni temu robiłam betę i wyszła ujemna. Czy jest sens powtarzać test za kilka dni?

• zakochanaaw Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile dni po owulacji jesteś? Może doszło do późnego zagnieżdżenia i za wcześnie na betę? Albo lab się pomylił? Ja bym powtórzyła test albo poszła do gina na Twoim miejscu dla spokoju jeśli @ dalej się nie pojawi.

Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
    Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
    On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
    15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
    niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE <3
    03.11 - hematolog
    16.11 - klinika leczenia niepłodności
    cykle stymulowane... bez efektów :(
    04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
    21.01.21- beta 12,5
    01.02- mamy pęcherzyk!
    09.02 - mamy zarodek!
    15.02- mamy serduszko!!
    Nasz naturalny cud 🥰
  • Natu95 Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wychodzi na to, że jestem 17 dni po owulacji. Też myślałam, że może lab się pomylił, ale to raczej się nie zdarza? Dziwi mnie ta utrzymująca się temperatura

• Natu95 Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2019, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I za ile dni mogłabym powtórzyć betę żeby była wiarygodna?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2020, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogłabyś napisać jak rozwinęła się Twoja sytuacja? Mam teraz podibna

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2020, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

• werni Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz takie objawy jak ja miałam na początku ciąży. A zrobiłaś test ciążowy sikany?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 21:35

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ