Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak okresu i żadnych bóli
Odpowiedz

Brak okresu i żadnych bóli

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avkaaa Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2025, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.

W sumie nie wiem po co tu piszę ale może, ktoś miał taką sytuację.

Zazwyczaj mam cykle 27 fni( zazwyczaj bo od straty w 17 tc w październiku 2023 cykle mi się przesuwały 3 miesiące 26 dni, i od 3 miesięcy mam 27 dni.) dziś mam 30 dzień cyklu i brak jakichkolwiek bóli menstruacyjnych, jedynie lekki ból piersi. Testy negatywne 🤷‍♂️ niestety bety zbadać nie mogę bo tu gdzie mieszkam bety nie badają a na każde badanie krwi muszę mieć skierowanie.
    Czy któraś miała podobnie? Testy negatywne a jednak okazało się że była ciąża?

• Panika Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2025, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avkaaa wrote:
    Witam.

W sumie nie wiem po co tu piszę ale może, ktoś miał taką sytuację.

Zazwyczaj mam cykle 27 fni( zazwyczaj bo od straty w 17 tc w październiku 2023 cykle mi się przesuwały 3 miesiące 26 dni, i od 3 miesięcy mam 27 dni.) dziś mam 30 dzień cyklu i brak jakichkolwiek bóli menstruacyjnych, jedynie lekki ból piersi. Testy negatywne 🤷‍♂️ niestety bety zbadać nie mogę bo tu gdzie mieszkam bety nie badają a na każde badanie krwi muszę mieć skierowanie.
    Czy któraś miała podobnie? Testy negatywne a jednak okazało się że była ciąża?

Jest mnóstwo takich przypadków.
    Jeżeli nie możesz zrobić bety to poczekaj jeszcze parę dni i powtórz test.

2 lata starań o pierwszy cud 🧸

Ona 👱‍♀️
    IO - wyleczona ✅
    MUCH ✅
    AMH - 0,86 (do powtórzenia)
    HSG ✅

On 🧔🏻
    ŻPN II/III ⁉️
    Morfologia 2%
    Plemniki 27mln/ml (norma >16)
    DFI 25%
    Ruch postępowy A+B= 17%
    Ruchomych 24 %
    Nieruchomych 75 %
    Posiew ✅
    Hormony ✅

Suplementy 01.25
    Inseminacja 📌
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ