X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak okresu i żadnych bóli
Odpowiedz

Brak okresu i żadnych bóli

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avkaaa Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.

W sumie nie wiem po co tu piszę ale może, ktoś miał taką sytuację.

Zazwyczaj mam cykle 27 fni( zazwyczaj bo od straty w 17 tc w październiku 2023 cykle mi się przesuwały 3 miesiące 26 dni, i od 3 miesięcy mam 27 dni.) dziś mam 30 dzień cyklu i brak jakichkolwiek bóli menstruacyjnych, jedynie lekki ból piersi. Testy negatywne 🤷‍♂️ niestety bety zbadać nie mogę bo tu gdzie mieszkam bety nie badają a na każde badanie krwi muszę mieć skierowanie.
    Czy któraś miała podobnie? Testy negatywne a jednak okazało się że była ciąża?

• Panika Autorytet

Wysłany: 7 stycznia, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avkaaa wrote:
    Witam.

W sumie nie wiem po co tu piszę ale może, ktoś miał taką sytuację.

Zazwyczaj mam cykle 27 fni( zazwyczaj bo od straty w 17 tc w październiku 2023 cykle mi się przesuwały 3 miesiące 26 dni, i od 3 miesięcy mam 27 dni.) dziś mam 30 dzień cyklu i brak jakichkolwiek bóli menstruacyjnych, jedynie lekki ból piersi. Testy negatywne 🤷‍♂️ niestety bety zbadać nie mogę bo tu gdzie mieszkam bety nie badają a na każde badanie krwi muszę mieć skierowanie.
    Czy któraś miała podobnie? Testy negatywne a jednak okazało się że była ciąża?

Jest mnóstwo takich przypadków.
    Jeżeli nie możesz zrobić bety to poczekaj jeszcze parę dni i powtórz test.

2 lata starań o pierwszy cud 🧸

Ona 👱‍♀️
    IO - wyleczona ✅
    MUCH ✅
    AMH - 0,86 (do powtórzenia)
    HSG ✅

On 🧔🏻
    ŻPN II/III ⁉️
    Morfologia 2%
    Plemniki 27mln/ml (norma >16)
    DFI 25%
    Ruch postępowy A+B= 17%
    Ruchomych 24 %
    Nieruchomych 75 %
    Posiew ✅
    Hormony ✅

Suplementy 01.25
    Inseminacja 📌
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ