X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak okresu i żadnych bóli
Odpowiedz

Brak okresu i żadnych bóli

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avkaaa Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.

W sumie nie wiem po co tu piszę ale może, ktoś miał taką sytuację.

Zazwyczaj mam cykle 27 fni( zazwyczaj bo od straty w 17 tc w październiku 2023 cykle mi się przesuwały 3 miesiące 26 dni, i od 3 miesięcy mam 27 dni.) dziś mam 30 dzień cyklu i brak jakichkolwiek bóli menstruacyjnych, jedynie lekki ból piersi. Testy negatywne 🤷‍♂️ niestety bety zbadać nie mogę bo tu gdzie mieszkam bety nie badają a na każde badanie krwi muszę mieć skierowanie.
    Czy któraś miała podobnie? Testy negatywne a jednak okazało się że była ciąża?

• Panika Autorytet

Wysłany: 7 stycznia, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avkaaa wrote:
    Witam.

W sumie nie wiem po co tu piszę ale może, ktoś miał taką sytuację.

Zazwyczaj mam cykle 27 fni( zazwyczaj bo od straty w 17 tc w październiku 2023 cykle mi się przesuwały 3 miesiące 26 dni, i od 3 miesięcy mam 27 dni.) dziś mam 30 dzień cyklu i brak jakichkolwiek bóli menstruacyjnych, jedynie lekki ból piersi. Testy negatywne 🤷‍♂️ niestety bety zbadać nie mogę bo tu gdzie mieszkam bety nie badają a na każde badanie krwi muszę mieć skierowanie.
    Czy któraś miała podobnie? Testy negatywne a jednak okazało się że była ciąża?

Jest mnóstwo takich przypadków.
    Jeżeli nie możesz zrobić bety to poczekaj jeszcze parę dni i powtórz test.

2 lata starań o pierwszy cud 🧸

Ona 👱‍♀️
    IO - wyleczona ✅
    MUCH ✅
    AMH - 0,86 (do powtórzenia)
    HSG ✅

On 🧔🏻
    ŻPN II/III ⁉️
    Morfologia 2%
    Plemniki 27mln/ml (norma >16)
    DFI 25%
    Ruch postępowy A+B= 17%
    Ruchomych 24 %
    Nieruchomych 75 %
    Posiew ✅
    Hormony ✅

Suplementy 01.25
    Inseminacja 📌
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ