Brak okresu, negatywne testy a dalej mam nadzieje 😭
-
Hej, staramy się o 2 dziecko. Cykle jak w szwajcarskim zegarku 30dni i do tego nawet w tych samych godzinach zawsze się pojawia 😅
Teraz 35dc i nic, robiłam test dzień po terminie i dzisiaj, oba negatywne. Od 3 dni czuje jakbym to dzisiaj miała dostać miesiączkę (zawsze czułam dosłownie 5min przed tylko ze dostanę) przy pierwszej ciąży tylko te same objawy były. Szyjka wysoko rozpulchniona i zamknięta. Czy jest sens robić se jeszcze nadzieje? Nie byłam w tym cyklu na monitoringu wiec nie wiem czy na 100% owu była jak zawsze, ale jedyny raz gdy spóźniał mi się okres to była pierwsza ciąża 🥲
nie wiem czy to może coś znaczyc ale omyłkowo zrobiłam dzisiaj najpierw owulaka zamiast ciazowy 😅 i ten akurat wyszedł pozytywny 😆Ala222 lubi tę wiadomość
-
Zrób betę i zbadaj hormony. Myślę że po tym czasie to test powinien już ci wyjść ale dla.pewnosci zrobiłabym bete chociażby ze względu na szyjkę bo to może jednak coś oznaczać , może owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza? .
Ja właśnie jestem w 38 dc i u mnie testy są negatywne ale szyjka też jest taka jak zawsze przed okresem więc u mnie nic -
Zrób test o dobrej czułości - np facelle paskowy i z porannego moczu albo tak jak Ala222 pisze, oddaj krew na betę trzymam kciuki👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
U mnie dziś 40 dc i nadal brak okresu , testy od trzech dni robione - negatywne. W wtorek do ginekologa , zobaczymy co powie . Pewnie będzie wywoływany okres u kolejny cykl starań. Nie poddawaj się . U mnie co miesiąc też rozczarowanie , w środku lekki smutek ale ...trzeba się trzymać i działać dalej ☺️👩🏻26l 🧔🏻31l
👩🏻❤️👨🏻+🧑🏻+👧🏻+🧑🏻=💗
06.11.16r - 3860g 💙
27.03.18r - 3250g 💗
23.03.20r - 3050g 💙
01.11.22r - starania o 4 ❤️
17.01.22r - ⏸️🤍
06.02.22r - bliźniaki 🤍🤍
17.02.22r - czworaczki 🤍🤍🤍🤍
05.02.22r - Poronienie samoistne..💔
11.03.22r - Antybiotyk+💉AntygenD
14.04.23r - ⏸️💥😍
17.04.23r - Żywe z bijącym serduszkiem maleństwo 🩷(6/7tc)🩷
17.04.23r - Zalecenia duphostan💊 i Clexane💊(ze względu na plamienia i krwawienia)
19.04.23r - 13,4.. 😓
💊 Acard 75mg 💊
💊 Miovelia Nac 💊
💊 Ovarin 💊
💊 Wiesiołek 💊
💊Nac 💊
💊 Costagnus 💊
💊 Witaminy 💊
🌸Macica przodozgięta 🌸
🌸 Czerpać z życia co najpiękniejsze i najlepsze, nie żałować , żyć tak by mieć co wspominać na staruszkowie lata 🌸💪 -