Brak owulacji ...pomocy
-
Hej dziewczyny.... powiedzcie mi.jak to jest z ta owulacja? Staram sie 2 miesiac o dziecko i z tego co widze to znowu nie mam owulacji...sluzu jest.malo i.jest lepki..jeszcze dzien,dwa dni temu.mialam o wiele wiecej i byl kremowy a dzisiaj co.niby powinnam.miec owulacje to.mozna powiedziec ze prawie wcale go nie ma dodam.ze 3 miesiace temu odstawilam tabletki anty... w pierwszej ciazy nie mialam takich problemow...pomozecie jakos zeby wywolac ta owulacje ? Brzuch i jajniki pobolewaja od 2 dni a jest suchoCzekając na Ciebie...
-
Wydaje mi się, że monitoring jedynie może to potwierdzić, bo ani temperatury tego nie oddają, ani śluz...
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, ja mam skok temperatury, śluz, pozytywne testy owulacyjne a owulacji nie mam, więc to żaden wyznacznik. Najlepiej skoczyć do ginekologa kilka dni przed przewidywaną owulacją i zobaczyć co tam się dzieje.
Jesteś świeżo po tabletkach więc możesz jeszcze nie miec owulacji albo mieć a objawy przyjdą z czasem, bo estrogeny odpowiedzialne za objawy owulacyjne jeszcze się nie unormowały. Większość kobiet jakiś czas po tabletkach nie ma śluzu a owulacja jest. No stressStarająca sie 88, Seli lubią tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -