Brak sluzu a ciąża
-
Hej dziewczyny...pytanie do dziewczyn ktore zaszly w ciaze pomimo braku sluzu plodnego .czy wam sie udało? Slyszalam ze czasami zie tak zdaza ze nie majac sluzu plodnego sie udaje...u mnie byl jeden dzien.plodny i znikł... i ciagle mam kremowy...i juz tak 5 miesiac..Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
no ja tez nie widze płodnego...od 2 dni ciągle pobolewa jajnik... akurat owulacja i nie wiem czy ja zle oceniam sluz czy jak...u mnie niby czuje mokrość ale jest albo kremowy albo lepki i tyle...juz 5 miesiącAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
a czy da się zajść w ciąże nie mając sluzu płodnego?? czy duzo z was tak miała?? bo juz mam dość czekania... mam juz dzieci ale chce mieć jeszcze jedno... i te czekanie juz mnie dobija....Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
nick nieaktualnyAgulaa30 wrote:a czy da się zajść w ciąże nie mając sluzu płodnego?? czy duzo z was tak miała?? bo juz mam dość czekania... mam juz dzieci ale chce mieć jeszcze jedno... i te czekanie juz mnie dobija....
Oczywiście ze się da. Moja trzecia ciąża a żadnych śluzow plodnych nie mialam. Zresztą tak naprawdę nie wiesz czy nie masz tego sluzu bo on moze byc wysoko w szyjce czyli tam gdzie powinien a nie wyplywac na zewnątrz. Nie stresuj sie. Skoro masz dzieci to napewno zajdziesz, czasem trzeba trochę poczekać. Powodzenia -