Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak sluzu a ciąża
Odpowiedz

Brak sluzu a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny...pytanie do dziewczyn ktore zaszly w ciaze pomimo braku sluzu plodnego .czy wam sie udało? Slyszalam ze czasami zie tak zdaza ze nie majac sluzu plodnego sie udaje...u mnie byl jeden dzien.plodny i znikł... i ciagle mam kremowy...i juz tak 5 miesiac..

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • Annahanna89 Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spójrz na moj wykres - ciagle miałam kremowy śluz i moja pierwsza w życiu kontrola temperatury i od razu ciąża :) kwestia druga - być moze nie do końca potrafię oceniać śluz jednak jak na moje nie był on płodny

8p3osek2fbn19b8d.png
    1 cykl starań = ciąża :)
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez nie widze płodnego...od 2 dni ciągle pobolewa jajnik... akurat owulacja :) i nie wiem czy ja zle oceniam sluz czy jak...u mnie niby czuje mokrość ale jest albo kremowy albo lepki i tyle...juz 5 miesiąc :(

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy da się zajść w ciąże nie mając sluzu płodnego?? czy duzo z was tak miała?? bo juz mam dość czekania... mam juz dzieci ale chce mieć jeszcze jedno... i te czekanie juz mnie dobija....

• ams Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu wydawalo mi sie, ze jakos slabo bylo ze sluzem plodnym no i jestem w ciazy :)

Byl lepki, ale nie do konca rozciagliwy :)

Mysle, ze nie wszystko stracone :)

Dzialajcie:)

Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte <3
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za pocieszenie :) z miesiaca na miesiac traci sie nadzieje....no ale więkoszość kobiet latami czeka i czeka aż sie doczeka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulaa30 wrote:
    a czy da się zajść w ciąże nie mając sluzu płodnego?? czy duzo z was tak miała?? bo juz mam dość czekania... mam juz dzieci ale chce mieć jeszcze jedno... i te czekanie juz mnie dobija....

Oczywiście ze się da. Moja trzecia ciąża a żadnych śluzow plodnych nie mialam. Zresztą tak naprawdę nie wiesz czy nie masz tego sluzu bo on moze byc wysoko w szyjce czyli tam gdzie powinien a nie wyplywac na zewnątrz. Nie stresuj sie. Skoro masz dzieci to napewno zajdziesz, czasem trzeba trochę poczekać. Powodzenia :)

• Kasionek Autorytet

Wysłany: 20 marca 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle nie mam śluzu a dwie ciąże mam za sobą i zachodzilam praktycznie miesiąc po miesiącu.Patrzyłam tylko na pozytywny test owulacyjny.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • juudi Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze mi rowniez uda sie zajsc w ciaze mimo braku ksiazkowego sluzu plodnego :)

ma6nky9zewfu5ea1.png
    atdchdge5fgohmhe.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ