X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak śluzu plodnego
Odpowiedz

Brak śluzu plodnego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Od dwóch cykli zauważyłam u siebie w okresie owulacji brazowe plamienie bez śluzu. Już wcześniej krwawilam przy owulacji Ale był to śluz z krwia,wtedy też testy owulacyjne wychodziły pozytywne. A teraz jest to takie jakby suche krwawienie brazowe i brak pozytywnego testu owulacyjnego. Jestem pod stałą kontrola ginekologa żadnych nadzerek miesiankow torbieli itp. Lecze się na niedoczynność. Mam bole jajnikow i w ogóle klucia i typowe objawy owulacyjne. Tylko te brazowe plamienia bez śluzu mnie martwią

Niedoczynność tarczycy-letrox50
    Tyłozgięcie macicy
    Starania od sierpień 2018
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ