X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brązowe plamienie
Odpowiedz

Brązowe plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KlaudiaK Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2021, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Przedwczoraj miałam pobolewania w prawym podbrzuszu i w tym momencie wystąpił lekki okres, nigdy nie miałam tak zlokalizowanego. Wczoraj cały dzień brązowe plamienie. Dziś na razie ciężko ocenić po nocy, ale w nocy brązowe plamienie. Dostałam w 21dc co mnie tez zaniepokoiło, ale już kilka razy w życiu miałam cykl tak krótki. Co to może być.? Czy miała kiedyś tak któraś z Was? Nie mam już siły na komplikacje jak nie cykle bez owu to może ma Pani pcos a może to.. i teraz jeszcze taki dziwny okres.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2021, 07:40

• blondynka2104 Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2021, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badalas progesteron lub prolaktyne? Czasami zbyt niski poziom progesteronu powoduje plamienia lub zbyt wysoki prolaktyny :)

Progesteron badamy 7 dni po owulacji :)

• KlaudiaK Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2021, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robiłam, czy jest sens teraz robić 23dc?

• KlaudiaK Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2021, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pytaniu popełniłam błąd chodziło o krótki cykl kilka razy w zyciu 21 dniowy. Nigdy nie miałam takiego okresu/plamienia dziwnego. Jak brzuch bolał to po całym podbrzuszu nie po jednej stronie ... aczkolwiek ból był może z 20 mon a może nawet nie ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2021, 07:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ