X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brązowy śluz wciaz wysoka temperatura
Odpowiedz

Brązowy śluz wciaz wysoka temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniss Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,
    Prosze pomozcie
    Dzisiaj jest moj 30 dzien cyklu (zwykle mam 29,28) zamiast okresu zauwazylam na bieliźnie jasno brązowe plamienie. Test robilam dwa dni przed planowana @ oraz dzisiaj (oba nie z pierwszego moczu, tak, nie wytrzymalam) oba negatywne.

Czuje bol piersi od kilku dni a temperatura ciagle utrzymuje sie w granicach 36,8 - 37,4.

Testy odebrały mi jednak nadzieje. Powiedzcie proszę czy miala ktoras podobna historię ?

02.2015 moj Aniołek <3
    10.2016 mój Aniołek <3
    Niedoczynność tarczycy Hashimoto,
    Przebyta chlamydia i ureaplasma
    Czynnik meski- 2% prawidłowych plemnikow
    Fragmentacja plemnikow ok
    12.2016 jajowody drożne
    komórki nk- 20 % - intralipid dozylnie
    Przygotowanie do laparoskopii termin na 23.04.2018
  • Rossanna Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasno brązowe , później ciemno brązowe a potem krew . Mam tak zawsze przed każdą miesiączką . Ból piersi też się zdarza , jednak zawsze jeśli chodzi o nie mam nadzieję że się udało . W tej chwili jestem w 5 dniu cyklu i po okresie też mam takie plamienia . Podobno jest to wynik tego że ma się za mało progesteronu . Dlatego od 17 dnia biorę Luteinę pod język może to pomoże a może nawet pomoże w zaciążeniu! :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

Walczę i walczyć będę o Ciebie , bo największym darem dla kobiety jest bycie matką . <3
    2x1ns8qtdlph8oic.png

svchflw1p631ze1p.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ