Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bromergon,kto stosował
Odpowiedz

Bromergon,kto stosował

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do Pań które stosowały i się udało. Po jakim czasie stosowania wam *się udało. ja zaczynam 5 cykl z bromkiem i witaminą d3,jak narazie brak ciąży,

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • janka Znajoma

Wysłany: 11 lutego 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuję od września i póki co ciąży nie ma, ale prolaktyna poszła w dół.
    A wit.D jest powiązana z tym jakoś czy z innego względu?

bromergon 0.5 tabletki (dopochwowo) na noc
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam żylaki i dlatego jest podawana witamina d3

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • werni Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę od kwietnia i jak narazie cisza. Do tego castagnus bo też obniża prl.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ