X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne bromocorn-kto bral???
Odpowiedz

bromocorn-kto bral???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia m Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy bralyscie ten lek? i czy wplynal on jakos na zajscie w ciaze??

kasia :)
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz to biore bo nie mieli w aptece bromergonu, podobno to to samo... nie wiem, ale chyba po nim czuje sie tak do dupy.

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• alka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,ja również bromergon biore,zajsc nie pomogl jak do tej pory,ale skutecznie zbija prl,reguluje @ i dużo innych dolegliwosci

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ