Bulimia
-
Hej dziewczyny! 😘
Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was chorowała na bulimie bądź choruje dalej, a stara się o dzidziusia.
Ja proboje zajść w ciąże od 2 lat, a dalej nic nie ma ☹️ boję się, że mój organizm jest tak rozlegulowany, że już nigdy nie będę miała możliwość zajścia 2 ciążę.
Z góry dziękuję Wam za odpowiedź! 😘 -
Moja szwagierka chorowała na bulimię, do tego ma Hashimoto i dwójkę dzieci poczęła z pierwszych cykli, dodam że zaczęła się starać dopiero w wieku 34 lat.
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Zrob badania krwi na ilośc wit. w organizmie. Szczególnie ( sód, potas, glukoza, żelazo).Dodam że nie chorowałam na bulimię ale temat nie jest mi obcy. Ja dopiero 1c.s ale wszystko przede mną. Trzymam kciuki 👣❤ miesiączki masz regularne?
Czytałam też o dobrych właściwościach oleju cbd na regulacje cyklu. Ja na razie stosuje pierwszy msc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 11:23
-
Paula890 wrote:Badań jeszcze nie robiłam, ale łykam wszystkie witaminy i do tego biorę kwas foliowy, czytałam, że olej z wiesiołka jest dobry. Z miesiączka jest różnie... 😐 Zazwyczaj się spóźnia o 5-6 dni.
No to ja bym od tego zaczęła bo jak nadal się zmagasz z chorobą to tego zapotrzebowania na witaminy może być dużo więcej. -
Paula890 wrote:Hej dziewczyny! 😘
Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was chorowała na bulimie bądź choruje dalej, a stara się o dzidziusia.
Ja proboje zajść w ciąże od 2 lat, a dalej nic nie ma ☹️ boję się, że mój organizm jest tak rozlegulowany, że już nigdy nie będę miała możliwość zajścia 2 ciążę.
Z góry dziękuję Wam za odpowiedź! 😘 -
Pati29 wrote:Hej przyznam że nie chorowałam nigdy na tą chorobę,ale polecam suplement diety zawierający żelazo, wapń,jod "fimibion " dla kobiet planujących ciążę
Będę musiała kupić 😊 jak narazie brałam pregna start, ale to tylko 1 opakowanie.
Teraz biorę kwas foliowy i witaminy -
Anuśla wrote:Moja szwagierka chorowała na bulimię, do tego ma Hashimoto i dwójkę dzieci poczęła z pierwszych cykli, dodam że zaczęła się starać dopiero w wieku 34 lat.
Anuśla mogłabym napisać do Ciebie priv?—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
08.02.21- 🙀 naturalny cud 🙏 II 🤯
04.10.2021- 🌈 🤱Natalia❤️🍀
PCO, wrogość śluzu, Ana 1:320 typ ziarnisty, MTHFR_1298A>C homozyg, PAI-1 4G- hetero, czynnik V Leyden- hetero, APS
-
Mam takie pytanie od wczoraj mam bóle po lewej stronie koło kości biodrowej, teraz mam dni płodne jutro mam mieć owolucje, 2 dni wcześniej współżyłam z chłopakiem i nie wiem co o tym myśleć... Ból jest dziwny jakby bańska z powietrzem czy coś nie wiem.... Może ktoś z Was miał podobnie.
Z góry dziękuję za odpowiedź 😊 😘 -