Calonocne imprezy a starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
haha łatwo bo trzeba nie miec mózgu aby w ogóle tak pomyślec .. kiedys też dzieci nie miałam i takich schizów nie miałam a już tym bardziej nie wymyslałam rzeczy tak absuldarny i dziwic sie ze się smieje
Jeszcze troche to beda wymyslać cuda na kiju byle tylko wmawiac sobie co moze byc przeszkodą ..
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 sierpnia 2018, 11:21
-
Kattii wrote:haha łatwo bo trzeba nie miec mózgu aby w ogóle tak pomyślec .. kiedys też dzieci nie miałam i takich schizów nie miałam a już tym bardziej nie wymyslałam rzeczy tak absuldarny i dziwic sie ze się smieje
Jeszcze troche to beda wymyslać cuda na kiju byle tylko wmawiac sobie co moze byc przeszkodą .. niezle nasrane trzeba miec aż żal patrzec gdzie ten świat prowadzi skoro tacy ludzie na swiecie chodzą. :* :*
Śmiać się można z tego z kulturą i fajnym poczuciem humoru jak to zrobiła Adry i można też tak jak Ty...plując jadem i obrażając. Stan błogosławiony nie wszystkim jak widać podnosi poziom empatii. Wyluzuj.
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
nick nieaktualnyjuna wrote:Śmiać się można z tego z kulturą i fajnym poczuciem humoru jak to zrobiła Adry i można też tak jak Ty...plując jadem i obrażając. Stan błogosławiony nie wszystkim jak widać podnosi poziom empatii. Wyluzuj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 12:23
-
Magda - mbc wrote:na ANA encorton, ale to też nie w każdym przypadku.
Jak nie unormuję sprawy z ANA i trmobofilią, to raczej nie mam się co pchać na ivf, bo przy ANA i V Leiden w ciążę się zachodzi, tylko się jej nie utrzymuje, a jak wiemy ivf nie jest na utrzymanie, tylko na zachodzenie.
W takim razie trzymam kciuki żeby wszystko było okMagda - mbc lubi tę wiadomość
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
❄️❄️ Na zimowisku -
Dziewczyny ale wy macie tego wszystkiego:O To wam wyszlo w dokladniejszych badaniach, nie?
Zycze wam, zeby sie wreszcie udalo! Ile macie lat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 13:33
-
xgirl wrote:Dziewczyny ale wy macie tego wszystkiego:O To wam wyszlo w dokladniejszych badaniach, nie?
Zycze wam, zeby sie wreszcie udalo! Ile macie lat?
Mi stuknęło niedawno 31.
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
❄️❄️ Na zimowisku -
Przeczytalam, dzieki. Choc w sumie przeczytalam juz chyba wszystko w necie na temat plodnosci
Bylismy w klinicie i babka spojrzala na wyniki nasienia i powiedziala, ze wcale takie ok nie sa. Tragedii nie ma ale malo plemnikow i niezbyt ruchliwe. Nie wiem czemu inna lekarka mowila, ze jest ok. Do tego ja mam zero sluzu plodnego wiec plemniki maja jeszcze trudniej. Jaka porazka. -