castagnus- czy komuś pomógł?
-
nick nieaktualnyHej, jeśli był taki temat, to przepraszam za dublowanie.
Czy ktoś brał castagnusa? Komuś pomógł? Czy ot tak może sobie go brać? Mnie gin kiedyś go kazała brać na regulację cykli, ale nie brałam bo jakoś same się uregulowaly (27-32 dni). Słyszałam, że niektórym kobietom pomógł zajść w ciążę? Jak to u Was było? -
sylwiaśta159 wrote:Hej, jeśli był taki temat, to przepraszam za dublowanie.
Czy ktoś brał castagnusa? Komuś pomógł? Czy ot tak może sobie go brać? Mnie gin kiedyś go kazała brać na regulację cykli, ale nie brałam bo jakoś same się uregulowaly (27-32 dni). Słyszałam, że niektórym kobietom pomógł zajść w ciążę? Jak to u Was było? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karolaa wrote:Ja słyszałam tylko o nim. Podobno rzeczywiście się po nim zachodzi w ciążę. Jednak myślę że przez jakieś 3-4 cykle trzeba go stosować aby były jakiekolwiek efekty. Ja piję ziółka ojca Sroki nr 3 one też regulują cykle i poprawiają płodność.
karolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Castagnus przyjmowałam jakieś 6 m-cy w różnych dawkach, miał sprawić że będę miała owulację, pęcherzyk będzie pękał no i ogólnie miał wyrównać cykle.
Inna ginekolog powiedziała mi, że castagnus nie działa na takie problemy a co najwyżej może złagodzić napięcie przedmiesiączkowe i że niepotrzebnie brałam te tabletki.
Hmm cykle mam bardziej regularne, ovu czasem mi zaznacza na wykresie czasem nie, także nie wiem czy Castagnus mi pomógł...
Anutka lubi tę wiadomość
-
zielarka wrote:To nieprawda, że castagnusa nie wolno brac dłużej niż 90 dni, mozna brać go ciągle, ale można też robić miesięczne przerwy po 90 dniach stosowania.
to nie jest "ciężka artyleria", raczej delikatne szlifowanie acz wcale nie nieskuteczne -
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-