Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Castagnus - kilka pytań
Odpowiedz

Castagnus - kilka pytań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basha Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam na forum o tabletkach Castagnus i kupiłam je dzisiaj w aptece. Ale teraz zaczęłam się zastanawiać, czy powinnam je brać. Mam dość nieregularne cykle, ale nie miałam badanej prolaktyny. Czy biorąc te tabletki bez badań nie zaszkodzę sobie? Przeczytałąm też na którymś forum, że obniżają one płodność - czy to prawda? Ktoś cytował wypowiedź lekarza, do której niestety nie dotarłam.

f2w3ugpjqs7gupgd.png
  • Iwonka 87 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja dostałam też ten lek od mojej doktor przy staraniach wiec napewno nie obniżają płodności.

1 iui- 01.2014 :(
    2 iui- 02.2014 :(
    3 iui- 04.2014 :(
    10.2015r.- Naprotechnologia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ