X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Castagnus - kilka pytań
Odpowiedz

Castagnus - kilka pytań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basha Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam na forum o tabletkach Castagnus i kupiłam je dzisiaj w aptece. Ale teraz zaczęłam się zastanawiać, czy powinnam je brać. Mam dość nieregularne cykle, ale nie miałam badanej prolaktyny. Czy biorąc te tabletki bez badań nie zaszkodzę sobie? Przeczytałąm też na którymś forum, że obniżają one płodność - czy to prawda? Ktoś cytował wypowiedź lekarza, do której niestety nie dotarłam.

f2w3ugpjqs7gupgd.png
  • Iwonka 87 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja dostałam też ten lek od mojej doktor przy staraniach wiec napewno nie obniżają płodności.

1 iui- 01.2014 :(
    2 iui- 02.2014 :(
    3 iui- 04.2014 :(
    10.2015r.- Naprotechnologia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ