Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chyba nie mam szans w tym cyklu, prawda?
Odpowiedz

Chyba nie mam szans w tym cyklu, prawda?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w tym cyklu moje szanse na ciaze juz sa przekreslone? W 11dc zaczelam bardzo mocno plamic (lososiowo po stosunku i bardzo ciemno brazowo w ciagu dnia). Mam przepisany progesteron ale mialam go brac dopiero po owulce a nie sadzilam ze ja mialam tak wczenie. Tak wiec od 3 dni plamie instensywnie. Jako ze jest to zluszczanie sie naskorka macicy to wydaje mi sie ze na zadne potencjalne zagniezdzenie nie ma szans prawda? Mysle ze nawet gdyby sie cos zagniezdzilo to juz tam tego nie ma :/. A abstrahujac od tego to wydaje mi sie ze owulke mialam 10dc czyli ze ja przegapilam.

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka Psotka, jeśli owulację miałaś w 11dc, tak jak program wylicza, to pewnie jeszcze nie było ewentualnego zagnieżdżenia.
    Nie martw się na zapas, dziewczyny często mają nawet spore krwawienia w terminie miesiączki, a ciąża się utrzymuje.

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Kotka Psotka, jeśli owulację miałaś w 11dc, tak jak program wylicza, to pewnie jeszcze nie było ewentualnego zagnieżdżenia.
    Nie martw się na zapas, dziewczyny często mają nawet spore krwawienia w terminie miesiączki, a ciąża się utrzymuje.

No tak, masz racje. Chociaz wtedy to juz zarodek siedzi twardo.

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ