Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chyba nie mam szans w tym cyklu, prawda?
Odpowiedz

Chyba nie mam szans w tym cyklu, prawda?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w tym cyklu moje szanse na ciaze juz sa przekreslone? W 11dc zaczelam bardzo mocno plamic (lososiowo po stosunku i bardzo ciemno brazowo w ciagu dnia). Mam przepisany progesteron ale mialam go brac dopiero po owulce a nie sadzilam ze ja mialam tak wczenie. Tak wiec od 3 dni plamie instensywnie. Jako ze jest to zluszczanie sie naskorka macicy to wydaje mi sie ze na zadne potencjalne zagniezdzenie nie ma szans prawda? Mysle ze nawet gdyby sie cos zagniezdzilo to juz tam tego nie ma :/. A abstrahujac od tego to wydaje mi sie ze owulke mialam 10dc czyli ze ja przegapilam.

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka Psotka, jeśli owulację miałaś w 11dc, tak jak program wylicza, to pewnie jeszcze nie było ewentualnego zagnieżdżenia.
    Nie martw się na zapas, dziewczyny często mają nawet spore krwawienia w terminie miesiączki, a ciąża się utrzymuje.

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Kotka Psotka, jeśli owulację miałaś w 11dc, tak jak program wylicza, to pewnie jeszcze nie było ewentualnego zagnieżdżenia.
    Nie martw się na zapas, dziewczyny często mają nawet spore krwawienia w terminie miesiączki, a ciąża się utrzymuje.

No tak, masz racje. Chociaz wtedy to juz zarodek siedzi twardo.

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ