SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chyba nie mam szans w tym cyklu, prawda?
Odpowiedz

Chyba nie mam szans w tym cyklu, prawda?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w tym cyklu moje szanse na ciaze juz sa przekreslone? W 11dc zaczelam bardzo mocno plamic (lososiowo po stosunku i bardzo ciemno brazowo w ciagu dnia). Mam przepisany progesteron ale mialam go brac dopiero po owulce a nie sadzilam ze ja mialam tak wczenie. Tak wiec od 3 dni plamie instensywnie. Jako ze jest to zluszczanie sie naskorka macicy to wydaje mi sie ze na zadne potencjalne zagniezdzenie nie ma szans prawda? Mysle ze nawet gdyby sie cos zagniezdzilo to juz tam tego nie ma :/. A abstrahujac od tego to wydaje mi sie ze owulke mialam 10dc czyli ze ja przegapilam.

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka Psotka, jeśli owulację miałaś w 11dc, tak jak program wylicza, to pewnie jeszcze nie było ewentualnego zagnieżdżenia.
    Nie martw się na zapas, dziewczyny często mają nawet spore krwawienia w terminie miesiączki, a ciąża się utrzymuje.

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Kotka Psotka, jeśli owulację miałaś w 11dc, tak jak program wylicza, to pewnie jeszcze nie było ewentualnego zagnieżdżenia.
    Nie martw się na zapas, dziewczyny często mają nawet spore krwawienia w terminie miesiączki, a ciąża się utrzymuje.

No tak, masz racje. Chociaz wtedy to juz zarodek siedzi twardo.

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ