Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża 😊
Odpowiedz

Ciąża 😊

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karcix Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2021, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mój cykl ostatni trwal 27 dni. 24 i 25 lipca był stosunek bez prezerwatywy. Okres dostałam od 3 do 6 sierpnia. Podczas okresu w dniu 5 sierpnia także był stosunek i wytryskiem w środku. 10 sierpnia dostałam plamienia. Ale nie ciągłego. Raz pociekło delikatnie na brązowo. Pobolewa brzuch. Powiększone piersi. Czy jest możliwa tu ciąża ? Wizytę mam dopiero za tydzień a nigdy tak nie miałam i stad to pytanie.

• Kejt88 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2021, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba za wcześnie na owulacje było, ale są takie przypadki że podczas okresu rozpoczyna się owu, więc ciężko powiedzieć. Musisz poczekać do terminu spodziewanej @ i zrobić test

Te plamienia mogły być właśnie owulacja dopiero

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2021, 10:12

TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73 :)))) poprawa <jupi>
    Ft3 : 4.17
    Ft4 : 11.70

<3

Euthyrox 70
    Pregna Start
    Folik
    Fertistim
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ