Ciążą bez kompletnie żadnych objawów
-
Witam, czy znacie kogoś lub same tego doświadczyłyście, że będąc w początkowym okresie ciąży nie miałyście żadnych objawów?? Wszędzie na forach dziewczyny piszą np: "nie miałam żadnych objawów oprócz bolących piersi/powiększonych i lekkich bólów brzucha" No jak widać to są objawy, więc takich wypowiedzi nie rozumiem;p Oczywiście brak miesiączki ma się rozumieć, ale czy można być w ciąży i nie czuć dosłownie nic?? Nie mieć bólów piersi, nie mieć nawet powiększonych piersi, żadnych nawet najmniejszych bólów brzucha, zmęczenia itp. Dosłownie nic...;p??
-
nick nieaktualny
-
jestem po poronieniu w styczniu, gdzie miałam objawy ciąży, teraz spóźnia mi się @ 5 dni, temperatura podwyższona,test negatywny....nie wiem już sama, żadnych objawów ciążowych nie mam stąd moje pytanie czy w ogóle istnieją przypadki gdzie ciąża jest bez żadnych objawów.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo na dobra sprawe przed @ też bolą piersi i podbrzusze wiec dziewczyny piszą że takich typowych obajowo przypisanych TYLKO ciąży nie mialy. Piersi podobno dopiero w ktoryms tygodniu rośną. A przed @ to tez przeciez delikatnie się powiekszają. Ja dawniej wypatrywalam żyłek na piersiach i wydawało mi sie ze ich wczesniej nie mialam i jak bylam przed terminem @ to bylam happy jak się pojawily, a pozniej @ przychodzily, a żyłki jak były tak są... Trzeba czekać na termin okresu i tyle. Wczesniej lepiej sie nie nakrecac... dla wlasnego dobra[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolinka te żyłki i linia to już hormonalne lub prolaktyna wysoka..
Autorko w ciazy pozamacicznej kiedy nie bylam swiadoma czulam wszystko przesolone, teraz z dnia na dzien mialam hm kapcia w usyach dziwny smak, piersi byly powiększone od owulacji. Objawy typu wymioty byly od 7tyg od 6tyg dziwne jedzenie i spory apetyt. Jak spóźnia sie @ 5dni to zrob test juz powinno byc widać II kreski -