X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciążą bez kompletnie żadnych objawów
Odpowiedz

Ciążą bez kompletnie żadnych objawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mkl Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy znacie kogoś lub same tego doświadczyłyście, że będąc w początkowym okresie ciąży nie miałyście żadnych objawów?? Wszędzie na forach dziewczyny piszą np: "nie miałam żadnych objawów oprócz bolących piersi/powiększonych i lekkich bólów brzucha" No jak widać to są objawy, więc takich wypowiedzi nie rozumiem;p Oczywiście brak miesiączki ma się rozumieć, ale czy można być w ciąży i nie czuć dosłownie nic?? Nie mieć bólów piersi, nie mieć nawet powiększonych piersi, żadnych nawet najmniejszych bólów brzucha, zmęczenia itp. Dosłownie nic...;p??

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesteś w ciąży?

• mkl Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po poronieniu w styczniu, gdzie miałam objawy ciąży, teraz spóźnia mi się @ 5 dni, temperatura podwyższona,test negatywny....nie wiem już sama, żadnych objawów ciążowych nie mam stąd moje pytanie czy w ogóle istnieją przypadki gdzie ciąża jest bez żadnych objawów.

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja ci nie pomoge bo w ciąży niestety nigdy nie byłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży nie miałam kompletnie żadnych objawów. Dowiedziałam się w 6 tyg. Jak poszłam do gin,bo nie miałam okresu i chciałam cos na wywołanie :) teraz zreszta tez. "tylko" test pozytywny :)

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo na dobra sprawe przed @ też bolą piersi i podbrzusze wiec dziewczyny piszą że takich typowych obajowo przypisanych TYLKO ciąży nie mialy. Piersi podobno dopiero w ktoryms tygodniu rośną. A przed @ to tez przeciez delikatnie się powiekszają. Ja dawniej wypatrywalam żyłek na piersiach i wydawało mi sie ze ich wczesniej nie mialam i jak bylam przed terminem @ to bylam happy jak się pojawily, a pozniej @ przychodzily, a żyłki jak były tak są... Trzeba czekać na termin okresu i tyle. Wczesniej lepiej sie nie nakrecac... dla wlasnego dobra

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam żadnych objawów. Typowe zwykle objawy jak ma @ u mnie były ;)

• mar Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paradoksalnie grono kobiet ma wszystkie objawy ciąży a w ciąży nie są.
    Najważniejszym objawem ciąży jest wzrost BETA HCG w krwi - jeśli ten objaw nie występuje to wątpię aby ciąża była.

Mona_M, Girl25, JagnaaJankowskaa lubią tę wiadomość

• karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żyłki na piersiach na sutkach mam zawsze :) i to jeszcze jakie widoczne , a i mam taka linię od pępka w dół i też mam ją od zawsze :)

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinka te żyłki i linia to już hormonalne lub prolaktyna wysoka..

Autorko w ciazy pozamacicznej kiedy nie bylam swiadoma czulam wszystko przesolone, teraz z dnia na dzien mialam hm kapcia w usyach dziwny smak, piersi byly powiększone od owulacji. Objawy typu wymioty byly od 7tyg od 6tyg dziwne jedzenie i spory apetyt. Jak spóźnia sie @ 5dni to zrob test juz powinno byc widać II kreski :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ