Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża bliźniacza po stymulacji letrozolem
Odpowiedz

Ciąża bliźniacza po stymulacji letrozolem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nayi Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy zdarzyła się którejs z Was ciąża bliźniacza (lub większa) po stymulowaniu letrozolem? 🤔

Nie wiem czy to dobre miejsce na taki temat, ale jak mój mąż usłyszał, ze mam dwa pecherzyki to aż go w fotel auta wcisnęło 🙈

Testuję dopiero 30.08., ale jestem ciekawa czy to częste w przypadku kilku pęcherzyków :)

• Masia2 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dwa pecherzyki przy stymulacji letrozolem i ciąża była pojedyncza :) ale kto wie? 😁 może u Ciebie zaskoczą dwa jajeczka :)

Nayi lubi tę wiadomość

l22ntgf6pfdf1r3o.png

1.11.2018👼🏻 6tc
    10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
    22.04.2021 👼🏻 10/6tc
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2020, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam wiele razy 2 pęcherzyki i ciąży nie było.
    Zarówno z jednego pęcherzyka jak i z dwóch może być ciąża pojedyncza lub mnoga.

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ