X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża bliźniacza po stymulacji letrozolem
Odpowiedz

Ciąża bliźniacza po stymulacji letrozolem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nayi Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy zdarzyła się którejs z Was ciąża bliźniacza (lub większa) po stymulowaniu letrozolem? 🤔

Nie wiem czy to dobre miejsce na taki temat, ale jak mój mąż usłyszał, ze mam dwa pecherzyki to aż go w fotel auta wcisnęło 🙈

Testuję dopiero 30.08., ale jestem ciekawa czy to częste w przypadku kilku pęcherzyków :)

• Masia2 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dwa pecherzyki przy stymulacji letrozolem i ciąża była pojedyncza :) ale kto wie? 😁 może u Ciebie zaskoczą dwa jajeczka :)

Nayi lubi tę wiadomość

l22ntgf6pfdf1r3o.png

1.11.2018👼🏻 6tc
    10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
    22.04.2021 👼🏻 10/6tc
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2020, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam wiele razy 2 pęcherzyki i ciąży nie było.
    Zarówno z jednego pęcherzyka jak i z dwóch może być ciąża pojedyncza lub mnoga.

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ