X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża czy zbliżający się okres?
Odpowiedz

Ciąża czy zbliżający się okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MałgosiaJ Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dłuższego czasu staramy się z mężem o dzidziusia.
    Chciała bym wiedzieć czy objawy takie jak wzdęcie, duży apetyt, ból pleców, które odczuwam zazwyczaj przed miesiączką wykluczają ciąże?
    Czy może jednak jakieś zmiany występują dopiero podczas późniejszego oddziaływania na organizm hsg?
    W tym momencie jestem w okresie oczekiwania czy w końcu będzie maleństwo, na test jeszcze za wcześnie, a cykle mam dość długie.
    Proszę o odp, ponieważ za każdym razem czekanie jest dla mnie gorsze niż wynik. Małgorzata

Małgosia J
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia wszystkie objawy ciazy i okresu na poczatku sa takie same, kazda z nas jest inna i kazda ciaza jest inna, nie patrz na objawy, kolezanki idt najwiarygodniejszym dokumentem ciazy bedzie beta

madziara0080 lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ