X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża czy zbliżający się okres?
Odpowiedz

Ciąża czy zbliżający się okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MałgosiaJ Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dłuższego czasu staramy się z mężem o dzidziusia.
    Chciała bym wiedzieć czy objawy takie jak wzdęcie, duży apetyt, ból pleców, które odczuwam zazwyczaj przed miesiączką wykluczają ciąże?
    Czy może jednak jakieś zmiany występują dopiero podczas późniejszego oddziaływania na organizm hsg?
    W tym momencie jestem w okresie oczekiwania czy w końcu będzie maleństwo, na test jeszcze za wcześnie, a cykle mam dość długie.
    Proszę o odp, ponieważ za każdym razem czekanie jest dla mnie gorsze niż wynik. Małgorzata

Małgosia J
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia wszystkie objawy ciazy i okresu na poczatku sa takie same, kazda z nas jest inna i kazda ciaza jest inna, nie patrz na objawy, kolezanki idt najwiarygodniejszym dokumentem ciazy bedzie beta

madziara0080 lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ