Ciąża po odstawieniu tabletek antyk.
-
Ja zaszlam w trzecim cyklu po odstawieniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 12:25
-
JustynaG wrote:Tabletki łykałam 6 lat. W czerwcu odstawiłam. Na razie mam za sobą 2 cykle (42dniowy i 31dniowy). Według obserwacji - owulacja występuje. Zobaczymy jak długo będziemy się starać
Ja też w czerwcu odstawiłam w ubiegłym cyklu zaczęłam robić testy ovu ale trochę za późno się z nimi obudziłam. Mam nadzieję że w tym cyklu wszystko pójdzie pomyślnie
25.07.2018 🦊
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 12:25
-
pszczola2000 wrote:Dziś moja ostatnia tabletka anty. Brałam tylko 3miesiace. Ruszamy do dzieła!
Ja ostawiłam 11.11 więc jedziemy na tym samym wózku ! Ja już po krwawieniu pod odstawieniu, dostałam dopiero 23.11 ale już wczoraj się skończył.Skoro można pomyśleć, że może być lepiej, to znaczy, że już jest lepiej. -
nick nieaktualny
-
cześć dołączam do grupy. Brałam tabletki od ostatniej ciąży przez 6 lat i bardzo żałuję. To jak wariował mój organizm po odstawieniu już mnie przekonało se nigdy więcej. tłuste włosy i problemy z cera mam do tej pory a odstawiłam z końcem stycznia . No i ciąży wciąż brak
Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗 -
Netka96 wrote:Kochana, wątpię bo potem znowu spadła, a dziś znowu do góry. Ale już spokojniej do tego podchodzę
ładny skok trzymam kciuki może na gwiazdkę dostaniesz prezent
Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗 -
nick nieaktualny
-