X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciaża po poronieniu
Odpowiedz

Ciaża po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justa91 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2020, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny po poronieniach. Watek powstal dla wszystkich, ktorzy doswiadczyli straty malenstwa. Zostaly mama ANIOŁKA. Na watku bedziemy wymieniac sie informacjami na temat ciazy po stracie. Jakie badania zrobic, by w koncu doczekac sie pieknych dwoch kresek na tescie i bez przeszkod dotrwac do pieknego dnia narodzin naszego Teczowego dzidzusia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2020, 18:17

Zawsze w naszym sercu
    KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
    Śpij Kochanie moje małe,
    niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....
  • boo123 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2020, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, polecam dział poronienie. Jest tam wiele tematów, dużo postów na ten temat, dużo wiedzy 🙂 przykro mi że Ciebie też to spotkało, mam nadzieję że już niedługo będziesz się cieszyć ze zdrowej ciąży 🙂

2 lata starań o 👦
    08.2016 synek ♥️

Starania o rodzeństwo od 05.2018

05.2020 9tc 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ