SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża po poronieniu
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Parkowa Nowa

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, to mój pierwszy post i szczerze nie wiem od czego zacząć. 25.06 miałam transfer in vitro, doszło do poronienia 22.07. Następnego dnia czyli 23.07 już nic nie było na USG, beta też spadla po około tygodniu. Od kilku dni bolały mnie piersi, zrobiłam test i ku mojemu zaskoczeniu test wyszedł pozytywny. Czy któraś z was tak miała i od razu w następnym cyklu po poronieniu zaszła w ciążę. Nigdy wcześniej nie miałam ciąży naturalnej mimo kilku letnich starań. Co teraz zrobić? Proszę o odpowiedź 😇

• Wron Kraa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2024, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różne są koleje losu i tak bywa! Chcesz mieć pewność to idź na BetęHCG i umów się do ginekologa za dwa trzy tygodnie:) bądź dobrej myśli!

👗36l. AMH 2.2
    👖37l.

27.04.2023 💔 8tc
    19.03.2024 💖 córcia
  • Justdoit12 Znajoma

Wysłany: 22 sierpnia 2024, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniecznie zrób betę. Sam test po tak krótkim czasie jest niemiarodajny. Trzymam kciuki! ✊🏻

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ