X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciemne plamienie zamiast okresu
Odpowiedz

Ciemne plamienie zamiast okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KAMA Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2022, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, staramy się o ciążę, i po wielu przygodach teraz mam taką sytuację.. wczoraj 31 dzień cyklu- rano krwawienie dosłownie kilka kropel jasnej krwi, zauważyłam będąc w toalecie. Dzisiaj 32 cyklu, od popołudnia ciemnobrunatne plamienie.. wczoraj test negatywny, następny planuje zrobić jutro rano. Czy może to zwiastować wczesną ciążę? I zagnieżdżenie? Czy jednak spodziewać się okresu? W ostatnim czasie owulacja występuje między 18-20dc. Od 2 dni boli mnie głowa i czuje się słabo jak przy jakiejś grypie:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2022, 19:36

Starania o pierwsze 👶od 12.2020
    Marzec 2021- puste jajo 💔
    Listopad 2021- ciąża biochemiczna
    💔
    Mutacja MTHFR heterozygota

06.12.2022 tęczowa córeczka 💜

09/10.2024 - ciąża bliźniacza, 1 zarodek- serduszko wcale nie podjęło pracy, 2 zarodek- serduszko przestało bić ok 8 tyg, 12 TC wywołanie poronienia 💔

02.2025 ciąża pozamaciczna jajowodowa💔

11.2025 ⏸️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ