Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam symvital mama (dla planujacych ciaze tez jest wskazany) lykne czasem magnez dodatkowo i tyle.. Pan Tabletka ocenil ten suplement na 5, ma wszystko czego potrzeba, metylowany kwas foliowy i jest w miare tani33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarysiu przed lykaniem suplementów sprawďź sobie jaka masz homocysteine warto moja okazala sie bardzo wysoka po przeanalizowaniu tego wszystkiego po latach po prostu mam problemy z jelitami i wchlanianiem witamin dlatego teraz musze łykać foliany niektore suple maja pol na pol kwas i foliany i one sa ok np. Femibion, prenatal uno, duphavit nie wiem jak z pregna
Ale dzisiaj gorac a my jutro 6 rocznica slubuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 12:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarysiu ale Ci zazdroszcze ja dzisiaj prawie caly dzien w domu niestety maz w pracy przyjedzie pozno wypoczywaj mnie ogromna ochota na zupy ostatnio zlapala jest cieplo a ja lawe jem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 15:12
Marysiaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa szybko się wolne kończy 😁
Zosia, nie ma co wklejać, biel na teście. Zaczynam się godzić że nic z tego, w tym miesiącu poki co w miarę spokojna jestem.
Zaczynają mnie już boleć piersi. Jak jutro odstawię leki, to pewnie okres dostanę za jakieś 3-4 dni. -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Ja tez juz jutro do pracy 😭 sleepy zrob bete dla swietego spokoju albo test w terminie 🐒, mi tak lekarz kazal 3 tyg od owulki max i odstawic leki, ja tez jestem ostatnio strasznie nerwowa moment sie zapalam doslownie juz od jakis 2 dni jest lepiej ale moze ma to zwiazek z tym ze mam wolne ja dzis 7dpo, w nastepny wtorek odstawiam leki, to bedzie 16dpo, 2 dni po terminie 🐒, test juz wtedy bedzie wiarygodny..33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
Marysiaaa wrote:Jestem ciekawa jaką IUI ma skuteczność. Z tego co czytam to zawsze się nie udaje praktycznie😒 ja robię test w niedzielę za tydzień, ale szczerze mówiąc to nie widzę sensu. A swoją drogą to po braniu tego clo jestem nerwowa. Wy też tak macie przez stymulacje? Ja przez ostatnie trzy dni już byłam nie do wytrzymania. I normalnie wiedziałam,że nie mam żadnych powodów do złości,a to było silniejsze ode mnie. Dziś dopiero jestem spokojniejsza.
Cześć! Ja jestem po 3 IUI - wszystkie nieudane.. jednak jak zaczęłam czytać to forum, to widzę, że moja klinika nie prowadzi chyba tego zbyt dobrze.. po prostu robią inseminacje i każą pojawić się za dwa tygodnie na betę. Żadnych badań w trakcie, żadnych leków prócz acardu (mogę mieć problemy z zagnieżdżeniem zarodka). Dwa razy stymulowałam owulacje clo, ale żadnego przyrostu pęcherzyków nie było.. zmiany nastroju nie zauważyłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sleepy wrote:Aneta 8 - każą brać acard tak na zapas, bez żadnych badań? W sumie spotkałam się z tym, że przepisują lekarze acard jak dropsy. Mój lekarz twierdzi, że czasem może to przynieść więcej szkody niż pożytku.
Niby Acard ma mi pomóc w zagnieżdżeniu zarodka.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny