Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iskierka, Turkusowa jeśli wyjdą to wstawie😜😜😜 choć muszę ogarnąć jak hahha. Gorzej bo moja uprzedziła mnie, że za pierwszym razem to rozjasnianie może wyjść coś pod miedziane, rude lub nieokreslone😁😁🤣🤣🤣 bo ja mam teraz ciemny brąz. Zapewne żeby dojść do ładnego koloru będę musiała rozjaśnić pare razy. Nie wiem czy dobrze robię przed Swietami🤣 czy w razie czego pokryje to jakaś ciemna farba😁🤣 tylko raz miałam rozjaśnione, daaawno temu
Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPastelova to jak wszystko pójdzie git to wtedy wstawisz 😀 jakby co służę pomocą co do wstawki zdj 😉
Ja nigdy nie miałam jasnych włosów zawsze takie myszowate tj brązowe ale farbuje od dłuższego czasu na czarno i w tym kolorze czuje się najlepiej tylko fryc przydałoby się zmienić bo ja tak samo jak Turkusowa ciągle związane w kucyk albo koczek. Znudziło mi się a chciałabym coś na święta fajnego 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 21:53
-
nick nieaktualny
-
Nuch2 ja byłam na zdrowy kręgosłup. Będę wybierać jakieś łatwe zajęcia, aby się niezniechęcić, może joga streching.Starania od 2015.
Morfologia 07.2017 - 0,9%
Morfologia 03.2018 - 4%
Morfologia 04.2019 - 5%
Laparaskopowe usunięcie mięśniaka 07.2018
Hsg -ok
IUI 24.04.2019
Histeroskopia 11.2019
Kariotypy - ok
IVF start 03.2020
ICSI - beta w 7 dpt 34 -
Dzień dobry
Ja lubiłam ćwiczyć z chodakowska ale wczyczytalam że przy hashimoto nie można uprawiać tak intensywnego sportu i teraz nie wiem może wezmę się się za jakieś pilates🤔 ja lubię ćwiczyć w domu33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTurkusowa mam to samo 😒 lubię mieć długie włosy ale są cienkie i właśnie oklapnięte. Zamówiłam sobie odżywkę w hebe z Garniera jest świetna ale chyba moim włosom to już nic nie pomoże tylko cięcie.
Kiedyś myślałam o zagęszczeniu ale sama nie wiem bo po tym to pewnie bym łysa została 😂Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
ŁAsica wrote:Dzień dobry
Ja lubiłam ćwiczyć z chodakowska ale wczyczytalam że przy hashimoto nie można uprawiać tak intensywnego sportu i teraz nie wiem może wezmę się się za jakieś pilates🤔 ja lubię ćwiczyć w domu
Właśnie ze względu na hashimoto odpuściłam nawet myśl o jakichś cięższych ćwiczeniach, za to polecam jogę. Też można w domu się porozciągać i nie zajmuje dużo czasu. Jest polecana w różnych poradnikach o hashimoto.Nuch2, ŁAsica lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Iskierka87 wrote:Szamanka i Pastelova wstawicie zdjęcia fryzurek po poniedziałkowych wizytach? 😉Może zaczerpne pomysł od którejś z Was dla siebie, bo ciągle się zastanawiam nad zmianą ale jakoś tak nie wiem co bym chciała 🙄
Iskierka87 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
Iskierka87 wrote:Turkusowa mam to samo 😒 lubię mieć długie włosy ale są cienkie i właśnie oklapnięte. Zamówiłam sobie odżywkę w hebe z Garniera jest świetna ale chyba moim włosom to już nic nie pomoże tylko cięcie.
Kiedyś myślałam o zagęszczeniu ale sama nie wiem bo po tym to pewnie bym łysa została 😂Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszamanka91 wrote:A ja mam inny problem. Mam długie włosy ale się puszą i dlatego wyglądam jak Hermiona jak wyprostuję to jest OK, ale nie chce mi sie
Polecam Ci tą odżywkę z Garniera o której pisałam wcześniej. Jest dobra dla piszących się włosów i można ją nakładać na mokre jak i suche włosy 🙂szamanka91 lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę kobietom, które mają włosy proste, zwyczajnie proste. Schną po myciu i są proste. Moje przy schnięciu wyginają się w najróżniejsze strony i nie jest to skręt. Wyglądam jakbym włożyła głowę do pralki i wywirowała. A z kolei kiedy suszę suszarką, choć praktycznie tego nie robię, to mam szopę. Normalnie w tych włosach po suszarce mogła by się jakaś ptasia rodzina zagnieździć. Niewiele pomaga na tę moje włosy. To jest chyba taki osobny but.6.12.2022 💔 puste jajo
Iskierka87 wrote:Hehe to też ładnie 😀
ja myślę co zmienić w tych moich kudłach. Macie jakieś inspiracje? Tylko nie krótsze niż do łopatek 😉
https://zapodaj.net/1ab12842313f8.jpg.html
Iskierka87, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
Tak rozmawiałyście o fryzjerach i fryzurach, że w końcu chwyciłam telefon i się zapisałam na podcięcie włosów, które mnie już tak wkurzają przy tej długości. Dziękuję za motywację, nosiłam się z tym od kilku tygodni 😉
Iskierka87, szamanka91, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny.
Święta spędzimy w dwójkę, nie trójkę.
Miałam testować 13tego, ale poszłam na betę dziś by w móc już dziś odstawić leki i jak coś dostać okres o czasie.
Jednak nie jest mi dane zostać matką i już przestałam w to wierzyć. Odpuszczam. Życie dało mi ogromnego chlastacza w twarz.
Wydane tysiące na diagnostykę i nic. Kompletnie nic. Czekam na ostatnie wyniki badań. Najbardziej się boję, że okaże się że jedynym rozwiazaniem będzie in vitro. A na to nie zgodzi się mąż. Zresztą skąd już brać kasę? Miesiące wyrzeczeń, kupa kasy wydana. Mam dość.
Wybaczcie że wylewam swoje żale.
Pozostaje mi życzyć szczęścia dziewczynom, które będą testować i trzymam kciuki za te, które mają jeszcze siłę się starać.
Uciekam z forum, muszę sobie zrobić przerwę.
Trzymajcie się ciepło! -
nick nieaktualnySzamanka ładnie ale dla mnie za krótki tył 😉 nie chce tak mocno skracac bo kiedyś już miałam mega krótkie (przez pomyłkę a raczej wredna fryzjerke) dlatego wolę coś dłuższego by móc jednak związać ta kitke a dużo czasu też nie marnować na stylizacje. Tak wiem zapewne zostanę przy tym co mam jak tak marudzę 😀
Sleepy no cos Ty zostań z nami kochana. Ja wiem że niepowodzenia nas dobijaja i odechciewa się żyć ale jesteśmy tu razem po to by się wspierać poza tym możesz tu z nami być i pisać bo przecież w końcu nie gadamy non stop o staraniach a piszemy o życiu codziennym bo to zrozumiałe dla dlugoterminowych staraczek. Jeśli jednak potrzebujesz odpoczynku to pamiętaj że my tu zawsze jesteśmy dla Ciebie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 12:55
szamanka91, Sleepyhead lubią tę wiadomość