Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam! Dopiero teraz przyszły wyniki 😲. Cały dzień czekania i nie - nie zapomniałam o Was 😘.
Morfologia ok
Progesteron 30,12
Beta... 223
Jakiś 4 tc...
Nadal nie wyszłam z szoku...Kasztanek, Turkusowa90, Joan, szamanka91, zOsIa88, Marysiaaa, Sleepy, janda, Katherine, Agaciorka, Paulina1190 lubią tę wiadomość
-
Szamanko, nie znam się, ale wydaje mi się, że już byś chorowała.
Jagodowa, takie cuda się dzieją codziennie ❤️ Zarażaj nas, oby każda z nas wysiusiał taka betę jak najszybciej.szamanka91, Marysiaaa, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Jagodowaaaaa, aaaaa! Gratulacje, to była tylko formalność! Poprosimy wiruski!!😘❤️❤️❤️
Szamanka, słyszałam, że po kilku dniach pojawiają się objawy. Chociaż zwykle sprawdzają, czy minęło 14dni. Ale wydaje mi się, że już by Cię coś brało. Od poniedziałku nadal nie ma wyników mojej koleżanki z mojej sali... Także też siedzę jak na bombie.... Coraz więcej u nas choruje na covida. Dziś słyszałam o kolejnych kilku nauczycielkach....szamanka91, Jagodowa Mama, Katherine lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
Patison93 wrote:Aga1510
Lekarz mówi że wszystkie badania moje i męża ok i żeby się starać ale jak mija 17 miesiąc to się już zastanawiam co jest nie tak.. I co mogę zrobić
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/przygody-tytulowej-bozeny,19546,1.html
w drugim poście od góry masz listę badań które można zrobić -
Jagodowa Mama wrote:Mam! Dopiero teraz przyszły wyniki 😲. Cały dzień czekania i nie - nie zapomniałam o Was 😘.
Morfologia ok
Progesteron 30,12
Beta... 223
Jakiś 4 tc...
Nadal nie wyszłam z szoku...
wow ! jaka wysoka beta !
no laska ! ciąża pierwsza klasa
gratuluję !Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
-
Jagodowa Mama wrote:Mam! Dopiero teraz przyszły wyniki 😲. Cały dzień czekania i nie - nie zapomniałam o Was 😘.
Morfologia ok
Progesteron 30,12
Beta... 223
Jakiś 4 tc...
GRATULACJE!!Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
Morfologia ok
Progesteron 30,12
Beta... 223
Jakiś 4 tc...
Ogromne gratulacje ❤️❤️❤️❤️Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
Starania od 07/2019
03.11.20HSG - niedrożne oba jajowody ❌
11.03 laparoskopia - odwołana
Kwiecień - 12.04( laparoskopia ) ❌
07.04 naturalny cud 🌸
08.04 beta 829,39 mIU/ml
12.04 beta 2376,31 mIU/ml progesteron 9,69 ng/ml
12.04 jest pęcherzyk ❤️❤️
16.04 1,24 cm pęcherzyk
23.04 jest 0,47 człowieczka 🍀
14.05 2,72 cm ❤️
18.06 9 cm chłopaka 💙💙👶🏻👶🏻
02.07 180 g 💙
28.07 350 g💙
17.09 1,1kg💙
01.10 1,5 kg 💙
05.11 2,6kg 💙
19.11 2,9 kg 💙
Nasz cudzie zostań z nami ❤️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny... Nie wiem, co mam Wam powiedzieć. Nie ogarniam chwilowo. Przepraszam, że nie odnoszę się dziś do Waszych postów bo po prostu ciężko mi się zebrać do kupy. Jutro pewnie dam radę coś napisać i się pożegnać 😩. To nie tak, że się nie cieszę - ciąża znów mnie zaskoczyła 😊 dzięki czemu do 40 stki akurat zdąże zwolnić brzuszek. I tak babcią na wywiadówki chodzić będę 😁🤣.
Moje drogie, wybaczcie mi, ale dziś nic mądrego już nie napiszę. Dobrej nocy 😘
-
nick nieaktualnyPaulina1190 wrote:ja właśnie mam jakieś szkolenie online, bo też pracuje od marca w domu, nie wyciszłam się i krzyczałam do męża, że mam: jakieś gówno! nie mam czasu tego słuchać, bo robię inne rzeczy
A oni mi w tle mówią: Paulina wycisz się ....
takiego przypału od kiedy żyję nie miałam
Paulina1190 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga1510 wrote:Katherine, Wy się z pomocą medyczną staracie czy sami dzialacie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLusi24 wrote:Tak naprawdę sytuacje są bardzo różne .. często pomaga laparoskopia ale istotne jest to czy jest szansa na przepchanie czy jej już nie ma a dowiedzieć się tego można tylko podczas zabiegu .. liczę chociaż na mały cud w tym kierunku ..
Można donosić ciąże po przepchaniu jajowodów szansa by była nawet jak by chociaż jeden się udało bo cykle mam owulacyjne .. zobaczę co zaproponuje lekarz w poniedziałek -
Szamanko, myślę, że Ty jesteś bezpieczna, bo już byś miała objawy.
Jagodowa, jak pięknie!! Gratulacje! Nie musisz nas wcale opuszczać.))
Katherine, powodzenia. Ja niestety z polipami mam okropna przeprawę, bo co wytne, to po chwili wracaja. 😔 Mam nadzieje, ze teraz jest czysto.
-
nick nieaktualnyPatison93 wrote:Cześć dziewczyny ja się staram od lipca 2019 i nic ... robiłam wszystkie podstawowe badania prolaktyna tsh testosteron i wszystko w normie 2 miesiące temu robiłam też badanie drożności jajowodow i Pani doktor powiedziała że wszystko ok przepływ był odrazu, mąż miał badanie i oprócz morfologi 4 % wszystko norma więc nie wiem co jest i jakie badania jeszcze robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2020, 21:35
-
Marysiaaa wrote:JOAN mam pytanie do Ciebie. Jak brałam codziennie B12 1000 całe opakowanie to myślisz że póki co przystopowac I brać tylko B right?
to zależy jaki masz teraz poziom witaminy B12 we krwi. Warto byłoby sprawdzić
bo tak naprawdę nie wiadomo jak przyswajasz.
ja brałam 1000 + b right i miałam b12 ponad normę (przed suplementacją miałam chyba ok 300 - to mało). Zostałam tylko przy b right i mam w górnej granicy normy czyli się utrzymało (ale za to homka wzrosła).
W listopadzie mam nadzieję, że uda się jeszcze raz sprawdzić.
Marysiaaa lubi tę wiadomość