X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Cipronex - zapalenie/zakażenie pęcherza moczowego
Odpowiedz

Cipronex - zapalenie/zakażenie pęcherza moczowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ktoś z was to brał ?
    Jak tak to proszę o relacje :)

• Idgie Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze nie w temacie... ale nazwa leku mnie powalila ;)

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja brałam szczerze powiedziawszy mi nie pomogł a brałam dużo antybiotykow,jeżeli chodzi o zapalenie pecherza bo borykam się z nim bardzo często mi np pomogł amoklasiv ;)

myszeczka lubi tę wiadomość

24afed3688.png
  • emilkaaa Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja brałam na zapalenie pecherza, a mialam dosc czesto. Powiem szczerze, ze na mnie i tak lepiej niz cipronex zadzialal zinax (albo cos takiego). Oprocz tego zawsze mam przy sobie furagin i tabletki zurawinowe. Wiec jak tylko przemokne lub przemarzne od razu łykam i od dluzszego czasu nie czepiaja sie mnie zapalenia. Pozdrawiam :*

• emilkaaa Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za błąd, chodziło mi o Zinnat

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ