X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Cipronex - zapalenie/zakażenie pęcherza moczowego
Odpowiedz

Cipronex - zapalenie/zakażenie pęcherza moczowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ktoś z was to brał ?
    Jak tak to proszę o relacje :)

• Idgie Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze nie w temacie... ale nazwa leku mnie powalila ;)

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja brałam szczerze powiedziawszy mi nie pomogł a brałam dużo antybiotykow,jeżeli chodzi o zapalenie pecherza bo borykam się z nim bardzo często mi np pomogł amoklasiv ;)

myszeczka lubi tę wiadomość

24afed3688.png
  • emilkaaa Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja brałam na zapalenie pecherza, a mialam dosc czesto. Powiem szczerze, ze na mnie i tak lepiej niz cipronex zadzialal zinax (albo cos takiego). Oprocz tego zawsze mam przy sobie furagin i tabletki zurawinowe. Wiec jak tylko przemokne lub przemarzne od razu łykam i od dluzszego czasu nie czepiaja sie mnie zapalenia. Pozdrawiam :*

• emilkaaa Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za błąd, chodziło mi o Zinnat

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ