CLO + INOFEM + DONG QUAI?
-
Witam wszystkie staraczki, mam pytanie odnośnie łączenia niektórych specyfikow , wspierających owulację. W następnym cyklu na pewno będzie stymulacja Clostilbegyt, zaczelam pic inofem i myślę co mogę jeszcze dodać. Myślę o dong quai albo wiesiolku. Czy któraś z Was robiła takie kombinacje?
-
Girl25 wrote:odswiezam gdyz temat mnie interesuje i sama od 14 wrzesnia zamierzam zrobic taka mieszanke, tzn. clo i inofem, plus w drugiej polowie duphaston.
-
Girl25 wrote:Nie tu jest clo donga i inofem a donga odradzają łączyć bo to to samo co clo i pomocna przestymulowax...
Clo + inofem + dupek to standardowy koktajl. Mam nadzieję, że brać go będziesz pod kontrolą lekarza.Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Aga moje pecherzyki po samym clo tak średnio rosną, na początku co 1,5 mm dziennie ale 14 dc dominujacy pecherzyk miał 17 mm w sobotę zastrzyk z pregnylu i w niedziele była owulacja. Z racji marnego przyrostu mogę brać teraz jeszcze inofem? Pękł jak miał 19-20 mm... I od którego dnia cyklu zacząć go brać? Dziś mam 2 dzień cyklu[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyinfem nie ma znaczenia kiedy zaczniesz pic, ja pilam po 2 saszetki 5 miesiecy i niestety w ciaze zajsc nie pomoglo ani na jajeczka:( znowu mam clo, dupka bralam rok, teraz juz nie biore, nawet jeden ginekolog mi powiedzial ,ze przy pcos jak ktos sobie dupka bierze, to nie powinnien bo tu owu sa bardzo nie regularne i jak do owulacji nawet by doszlo to wtedy sie i tak dupkiem zablokuje.
-