Co jest nie tak....
-
Witajcie. Jestem tu nowa.
Od października staramy się z partnerem o dzidziusia. Ja 31 partner 47 (możecie sobie szkalować ale miłość nie wybiera).
Wszystkie badanie mam dobre tarczyca, cukrzyca - brak.
Jeżeli chodzi o hormony to w normie. Jedynie prolatyna za wysoka. Od maja jestem pod stałą kontrolą ginekologa. Dostałam clostilbegyt (5-9 dc) i luteinę ( 15-24) po jednej tabletce dziennie.
Już dwa cykle za mną z tabletkami.
Każdy jest monitorowany.
Trochę się już mieszam bo nie wiem czemu się nie udaję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 07:54
-
Hej pewnie że nie wybiera ważne że jesteście razem i szczęśliwi. ☺ Rozumiem, że owulacje masz potwierdzone monitoringiem? A Twój partner jak z wynikami? Moja ginekolog zawsze mówi, że we współczesnym świecie to więcej problemów jest po stronie mężczyzny i oni też powinni się badać.
Ja staram się ... Już niedługo rok no chyba że to cykl szczęśliwy będzie. -
Bertoshka wrote:Mój partner twierdzi że ma córkę już z poprzedniego małżeństwa ( żona mu zmarła )to jest zdrowy....gadanie.
Owulacja zanim zaczęłam brać tabletki była różnie ...nieraz i raz na 3 miesiące.
Teraz się poprawiło bo mam co miesiąc..
Ja nie lubię takiego gadania... Dzisiejsze czasy są takie że wszystko może się zmienić. Jeśli u Ciebie wszystko jest wyprowadzone to jego też trzeba zbadać aby wykluczyć. -
Zgodził się właśnie na badania.
Ginekolog powiedziała na ost wizycie że jest o niebo lepiej niż to co było na początku.
Gdy byłam na monitoringu było widać jajeczko już gotowe do jajeczkowania. I w te dni kiedy były płodne przytulalismy się.
Zazwyczaj jakiś tydz przed okresem zawsze już mnie piersi bolały i jajniki, a twraz nic. Chociaż z soboty na niedziele po przytulaniu się strasznie mnie prawy jajnik kół.....
Nie wiem czy jest sens robić test bo 3 dni temu wyszedł mi negatywny. -
Bertoshka wrote:Zgodził się właśnie na badania.
Ginekolog powiedziała na ost wizycie że jest o niebo lepiej niż to co było na początku.
Gdy byłam na monitoringu było widać jajeczko już gotowe do jajeczkowania. I w te dni kiedy były płodne przytulalismy się.
Zazwyczaj jakiś tydz przed okresem zawsze już mnie piersi bolały i jajniki, a twraz nic. Chociaż z soboty na niedziele po przytulaniu się strasznie mnie prawy jajnik kół.....
Nie wiem czy jest sens robić test bo 3 dni temu wyszedł mi negatywny.
A kiedy masz termin @? -
Ja bym zbadala partnera, to że ma córkę nic nie znaczy, właściwości spermy maga się cały czas zmieniać. A człowiek się starzeje nie mlodnieje.....Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Bertoshka wrote:@ miała być 3-4 sierpnia..
Jeśli masz w miarę równe cykle to powtórz test. -