Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
@Zimozielona kciuki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 nie chcesz nam tutaj wrzucić fotki dla Komisji od spraw Cienia? ☺️
@Prezesowa no nareszcie jesteś! Twoje pasażerki tęskniły 🤪🫶🏻 przykro mi, że wieczór nie do końca się udał… ale tak jak mówisz, na siłę nikomu nie pomożesz.
@elektro… co za pyszności 🤤Speranza :), elektro96, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 19:22
CoffeeDream, elektro96, Prezesoowa, Malinowysorbet, notsobadd, MummyYummy, Lauraa, Suzie, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Suzie wrote:Ja już na vinted nie sprzedaje, bo nikt nie chce tego kupić, a i tak mi potem te ciuchy zalegają, więc w moim przypadku to nie ma sensu 🫣
No właśnie zależy. Mi trochę udalo się sprzedać. Nawet koszule męża wystawialam za 5ziko i ktoś kupił od razu komplet 3koszul. Pierwszą sprzedaż to miałam może po pół roku od wystawienia ubrań, a później jak ruszyło to szło z powodzeniem. Ale fakt, że teraz stanęło w miejscu. Wrzucę nowości i zobaczę. Jak nie pójdzie szybko to pozbędę się w inny sposóbWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2024, 19:10
Suzie, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Miałam tak w jednym cyklu, okropne uczucie.mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Komisja od spraw Cienia - no padłam Dawać nam tu wszystkie cieniasy rozpatrzymy sprawę
Prezesowa, dobrze że jesteś Diagnostyka u szamanki brzmi ciekawie... Chętnie bym posłuchała jak się u takiej leczy.
Ja od wczoraj szaleję - najpierw zakupy supli, a teraz przymierzam się do badania kupy na pasożyty To znaczy obczytuję temat, zamówiłam pojemniczki na poopsy i nastawiam się psychicznie na to wszystko. Natrafiłam przy okazji na jakąś wiadomość, że pasożyty mogą spowodować endometriozę (o ile nic nie pokręciłam - muszę doczytać). Do tego badam też temat testów na nietolerancje pokarmowe, które mam zalecone - robiła to któraś z Was może?notsobadd, Majuna, Prezesoowa, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
notsobadd wrote:@Zimozielona kciuki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 nie chcesz nam tutaj wrzucić fotki dla Komisji od spraw Cienia? ☺️
@Prezesowa no nareszcie jesteś! Twoje pasażerki tęskniły 🤪🫶🏻 przykro mi, że wieczór nie do końca się udał… ale tak jak mówisz, na siłę nikomu nie pomożesz.
@elektro… co za pyszności 🤤
Ale niestety testów nie mam. Czekam 4minuty i wyrzucam żeby nie patrzeć na test po czasie:) taki sposób mam żeby nie zwariować
Ale jeśli wyjdzie jakiś jeszcze to wrzucęnotsobadd, Speranza :), Majuna lubią tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:Dziękuję za kciuki:)
Ale niestety testów nie mam. Czekam 4minuty i wyrzucam żeby nie patrzeć na test po czasie:) taki sposób mam żeby nie zwariować
Ale jeśli wyjdzie jakiś jeszcze to wrzucę
Racjonalne podejście, bo mi się już zdarzyło naciąć na pinka z drugą kreską po kilku godzinach… skoro cień widzisz w regulaminowym czasie to coś prawdopodobnie jest na rzeczy 🤞🏻
Ale wnioskuję o obfocenie następnego przed wyrzuceniem 😘Speranza :), Majuna lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Oł jeah... Czekamy a przede wszystkim trzymamy mocno kciuki"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Ale rozumiem Twoje podejście, zwłaszcza że już wiele razy takie kreski Cie oszukały 😘 trzymam kciuki żeby ten był ostatni 🤞Speranza :), notsobadd, Majuna lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
CoffeeDream wrote:No właśnie zależy. Mi trochę udalo się sprzedać. Nawet koszule męża wystawialam za 5ziko i ktoś kupił od razu komplet 3koszul. Pierwszą sprzedaż to miałam może po pół roku od wystawienia ubrań, a później jak ruszyło to szło z powodzeniem. Ale fakt, że teraz stanęło w miejscu. Wrzucę nowości i zobaczę. Jak nie pójdzie szybko to pozbędę się w inny sposób
Mnie się prędzej udaje tam książki sprzedać niż ciuchy 😄CoffeeDream lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 19:23
notsobadd, Speranza :), elektro96, Dropsik, Pati2804 lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
Malinowysorbet wrote:Ja test oglądam zawsze 500 razy i ewentualnie wyrzucam po paru godzinach hahahha wiem że się tak nie robi no ale szukam cienia 🤣
Ale rozumiem Twoje podejście, zwłaszcza że już wiele razy takie kreski Cie oszukały 😘 trzymam kciuki żeby ten był ostatni 🤞
Taaak, ja też oglądam z każdej strony. Widziałam takie filmy z reakcją dziewczyn na pozytywny test i liczę że też mi się uda taki nagrać, więc nagrywałam sobie jak sprawdzam test i to wygląda tak komicznie jak się w niego wpatruje pod każdym kątem 😂😂 Tylko okulary i lupa i Dexter jak malowany 😂Majuna, Speranza :), Dropsik, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
.
notsobadd, Speranza :), Prezesoowa, elektro96, MummyYummy, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
Majuna wrote:Przepraszam, ale muszę, prawdziwa staraczkowa wyprzedaż - suple i badania 💩 🤣 na tym forum zakupowy szał ma inne znaczenie. 😅
Dla nas powinni zrobić jakieś wielosztuki w laboratorium albo coś w tym stylu 😂
„Już w ten piątek przy zakupie progesteronu odbierz voucher na beta HCG 50% taniej” 😂Majuna, Prezesoowa, Speranza :), elektro96, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
.
Prezesoowa lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
Majuna wrote:Ja na tym forum się dowiedziałam, że test należy rozebrać, i co zrobiłam ostatnio, no co? Rozebrałam, choć biel biła po oczach. 😆
Ja też! Nigdy bym na to wcześniej nie wpadła 😄Majuna, Speranza :) lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Hahahaaaa Taaa, zakupowe szaleństwo i rozbieranie testów Fajnie być staraczką, wcale to wszystko nie jest dziwne Dobrze, że chociaż tutaj nie trzeba się kryć z tymi wszystkimi zajawkami
notsobadd, Prezesoowa, Majuna, CoffeeDream, Gregorka, elektro96, Dropsik, Malinowysorbet, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Prezesoowa, żeś narobiła stracha na wątku 😜🤣
Człowiek chce dobrze, a jeszcze wyjdzie na najgorszego, bo „się wymądrza” i „na siłę uszczęśliwia” 🫣 Skąd ja to znam, dlatego zazwyczaj już tylko się uśmiecham i kiwam głową… 🤣Majuna, Prezesoowa, KejtKa, Gregorka, elektro96, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
🩺 13.01.
-
Prezesoowa wrote:Normalnie po takiej ilości pewnie nic by mi nie było, ale małpiszon za rogiem no i też nie piję już mocnego alkoholu, wolę piwo (bogate w witaminy z grupy B ) albo wino (na endometrium)
Wszystko dla dobra starań, trzeba się poświęcić i uzupełniać niedobory witaminowe 🤪🍺Majuna, Speranza :), Prezesoowa, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻