Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Współczuję, nic przyjemnego ja kiedyś też miewałam przez problemy jelitowe. Jeśli problemów z toaleta nie będzie + dodatkowy h boli, nie przejmowałabym sir 🫂❤️MagicznaNuta wrote:Dziewczyny nie wiem czy mogę tutaj poruszyć ten temat zwłaszcza jak tutaj takie cudowne wieści, ale wczoraj się trochę przestraszyłam. Nie mogłam się wczoraj " załatwić" i później jak już się udało - to strasznie mnie coś zapiekło ( po ciążach została mi pamiątka w postaci hemoroidów ). Później rozbolał mnie brzuch i miałam biegunkę. I zauważyłam trochę świeżej krwi i się wystraszyłam. Nie wiem czy coś pękło czy coś gorszego
od tego momentu nie byłam w kibelku i trochę się boję co będzie następnym razem.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
3×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
👼👼
FET 🩵🤱 -
nick nieaktualny
-
Uwaga, jedziemy do Smerfetki
ja już tylko z resztkami wody
Liyss🧚🏻, Platynova55, elektro96, Malinowysorbet, Dropsik, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Jestem w pociągu 😘 ja używam do depilacji nóg golarki męskiej z braun , do miejsc intymnych trymera babyliss ale ostatnie dni trymer też powoduje u mnie ranki.. chyba skóra jest bardziej wrażliwa i podrażniona, krew leci jak z wodospadu.. ☹ golarka do nóg super się sprawdza ale jeśli chodzi o miejsca intymne to też przyjmę porady ! Help ! 🙈
-
Ja jadę z truskawkami ze śmietaną i cukrem 🤤🤤
Zaczarowan, Suzie, Platynova55, elektro96, Malinowysorbet, Dropsik, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Ja mam chipsy cebulowe ale mi nie smakują.. 😭 co ta ciąża robi z człowiekiem xd straszne rzeczy 🤣Suzie wrote:Uwaga, jedziemy do Smerfetki
ja już tylko z resztkami wody 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 15:15
Platynova55, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja mam chipsy cebulowe ale mi nie smakują.. 😭 co ta ciąża robi z człowiekiem xd straszne rzeczy 🤣
Ja chętnie wezmę
-
A ja nie mam bo w sobotę wszystkie zjedliśmy 😭Zaczarowan wrote:Ja też jadę z truskaweczkami! 🥰
-
Ja chętnie oddam 😅Suzie wrote:Ja chętnie wezmę

Suzie lubi tę wiadomość
-
Mam jeszcze trochę zaczętych bekonowych także tym się pocieszę xd
Zaczarowan, Dropsik, nick nieaktualny, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Merci uwielbiam 😍🤤
U mnie grzmi.. I popaduje🌩⚡🌧⛈
Vienna lubi tę wiadomość
-
Zależy które, ja jem z firmy Przysnacki 😅Zaczarowan wrote:Jezus kiedyś je bardzo lubiłam, teraz są takie słone.. 😡
Dropsik lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie opędzlowałam talerz bigosu u babci 😂 pakuje mamę i jadę do lekarza, ale jedną stopą jestem w pociągu 🤪
Zaczarowan, Platynova55, Liyss🧚🏻, Suzie, elektro96, Malinowysorbet, CoffeeDream, Dropsik, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Czyżby kokosowe wróciły? Bo raz kupiłam i już potem nie było a mega mi smakowały😍 mów mi szybko skąd je masz 😁Vienna wrote:Wbijam do pociągu z Merci edycją kokosową. Polecam! ❤️
Vienna, CoffeeDream, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️

powoli wsiadam do pociągu, bo zaraz wychodzę z pracy i zanim dojadę do domku to mogę nie zdążyć zająć miejsca