Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Weź mnie ze sobą, chociaż na ten deser lodowy!

Widocznie jedna czekała na drugą i potrzebna była synchronizacja
Chodź, wypłata dzisiaj będzie to stawiam
-
Prezesoowa wrote:A Ty na urlop!
albo l4 brzuszkowe

Do urlopu jeszcze tylko 47 dni i 11 godzin
A do l4 brzuszkowego to nie wiem haha
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Ehh.. też nie wiem co napisać, to wszystko jest takie ciężkie dla Was 🥺Prezesoowa wrote:No i dobrze przewidziałam, jednak jestem wiedźma prima sort - tatę jutro wypisują do domu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaczarowana czekamy 😘✊🍀
Ja miałam dziś na obiad makaron z sosem pomidorowym i serem startym , klopsiki z kurczaka i fasolka zielona 🙂 na siłę jadłam bo ostatnio jestem anty-mięso ale głowa każe mi jeść więc zjadłam 🙈😅 żyłabym na samych zupach ostatnio i na rożnie bo tylko z rożna mięso mi smakuje 🤪 -
Prezesoowa wrote:U mnie była wczoraj, dzisiaj już czekam na wypłatę

😂 padłam
-
MagicznaNuta wrote:I mnie i mnie

Chodź
-
Prezesoowa wrote:No to niech go przeniosą do hospicjum, a nie wysyłają do domu.
Ja ją rozumiem i rozumiem to podejście. Tylko szpital powinien pokierować co zrobić dalej, a nie wciskać mojemu ojcu, że wyniki badań ma najlepsze w historii i wszystko jest super, a to, że on zasypia w trakcie wypowiadania jednego słowa to świadczy o tym, że jest okazem zdrowia. No do pługa go zaprzęgnę i niech zapieprza
To jest niepojęte... -
Powiem Wam, że dziś mnie tak jakoś brzuch boli, od rana ;/
Wczoraj jajniki poczułam, dziś też trochę.
Dziś 9dc, chyba zacznę robić owulaki♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardzo was przepraszam dziewczyny! Takie opóźnienie, jeszcze korki.. niestety ich nie ominęłam.
Już pisze- a wiec tak! Z maleństwem wszystko dobrze ❤️ spokojnie sobie leżał i obserwował. Jestem zadowolona z wizyty i wiadomo cieszę się, że widziałam Tomka 🥰😎Jedna rzecz mnie jednak niepokoi, synek jest młodszy o tydzień.. tak jemu przynajmniej wyszło na badaniu. Wcześniej dostałam takie informacje, że trochę młodszy, ale to szacowali na -3 dni coś takiego.. W związku z czym nie mógł zbadać np. ust i coś tam mówił, że narazie jest za lekki.. a raczej wazy tyle, ile by miał ważyć, mając te 18 tygodni. Zalecił mi wizytę za 4 tygodnie na USG z oceną anatomii i wielkością płodu. Nie wiem co o tym myśleć, z jednej strony wiem, że jest dobrze, ale czuję niedosyt.
Wysyłam foteczki cioteczki 🥰

Tutaj tak się ułożyło serduszko z rączki (?) ❤️❤️

A i chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że od wczoraj chyba czuje ruchy 😂🤭 takie delikatne.. od czasu do czasu.
Suzie, Dropsik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, notsobadd, Liyss🧚🏻, elektro96, Malinowysorbet, nick nieaktualny, brilka, Vienna, żona_brodacza, Pati2804, MummyYummy, Platynova55, CoffeeDream, PaulaG, ellevv lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:No to niech go przeniosą do hospicjum, a nie wysyłają do domu.
Ja ją rozumiem i rozumiem to podejście. Tylko szpital powinien pokierować co zrobić dalej, a nie wciskać mojemu ojcu, że wyniki badań ma najlepsze w historii i wszystko jest super, a to, że on zasypia w trakcie wypowiadania jednego słowa to świadczy o tym, że jest okazem zdrowia. No do pługa go zaprzęgnę i niech zapieprza
Dokładnie.. jakaś taka znieczulica, może spytaj ich co mają na celu, wypuszczając tatę do domu? -
@MagicznaNuta, @Prezesowa- specjalnie od 12.30 wody nie pije i nie sikam, żeby o 15 sprawdzić 🙈 a tak suszyyy
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Zaczarowan wrote:Bardzo was przepraszam dziewczyny! Takie opóźnienie, jeszcze korki.. niestety ich nie ominęłam.
Już pisze- a wiec tak! Z maleństwem wszystko dobrze ❤️ spokojnie sobie leżał i obserwował. Jestem zadowolona z wizyty i wiadomo cieszę się, że widziałam Tomka 🥰😎Jedna rzecz mnie jednak niepokoi, synek jest młodszy o tydzień.. tak jemu przynajmniej wyszło na badaniu. Wcześniej dostałam takie informacje, że trochę młodszy, ale to szacowali na -3 dni coś takiego.. W związku z czym nie mógł zbadać np. ust i coś tam mówił, że narazie jest za lekki.. a raczej wazy tyle, ile by miał ważyć, mając te 18 tygodni. Zalecił mi wizytę za 4 tygodnie na USG z oceną anatomii i wielkością płodu. Nie wiem co o tym myśleć, z jednej strony wiem, że jest dobrze, ale czuję niedosyt.

A i chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że od wczoraj chyba czuje ruchy 😂🤭 takie delikatne.. od czasu do czasu.
No hej
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, hej Maluszku ❤️ może Tomek będzie drobniejszym chłopcem ?Zaczarowan wrote:Bardzo was przepraszam dziewczyny! Takie opóźnienie, jeszcze korki.. niestety ich nie ominęłam.

Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny