Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co się dzije zgupiałam POMMOCY
Odpowiedz

Co się dzije zgupiałam POMMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 1 marca 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki dziś po sprawdzeniu pół godz temu śluzu jest przejrzysty,rozciągliwy jak kurze jajko i jest go wiele bardzoooo,zrobiłam test owulacyjny jest negatywny a i dodam że od paru dni boli mnie brzuch, jajniki i mnie mdli.... (jutro zrobię test ciążowy) co o tym myślicie proszę o odpowiedzi :) z góry bardzo dziękuję---> oto mój cykl

Dzień kolejny 2.03.2013 śluz przejrzysty rozciągliwy (przeźroczysty i rozciąga się na 6 cm) a test owulacyjny jest negatywny co mam przez to rozumieć?

9be682372777df1d4b421ee5b5298756.png[/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 15:19

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wczesnie na test

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• ejsza Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz rozciągliwy może być kilka dni przed owulacją, która powinna być ok. 24-48 godzin po pozytywnym teście. Ale to też zależy jakie masz testy, tak mi się wydaje. Ja robiłam z allegro i były ok, choć czytałam, że jednej dziewczynie pozytywne testy wychodziły jedynie ok. 9 godzin przed owulacją bo jakoś to sprawdzała u lekarza. Może od czułości testu zależy...aptekowe może są mniej mylne niż te z allegro - choć mnie się raczej sprawdzały.

ejsza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ