X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co się dzije zgupiałam POMMOCY
Odpowiedz

Co się dzije zgupiałam POMMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 1 marca 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki dziś po sprawdzeniu pół godz temu śluzu jest przejrzysty,rozciągliwy jak kurze jajko i jest go wiele bardzoooo,zrobiłam test owulacyjny jest negatywny a i dodam że od paru dni boli mnie brzuch, jajniki i mnie mdli.... (jutro zrobię test ciążowy) co o tym myślicie proszę o odpowiedzi :) z góry bardzo dziękuję---> oto mój cykl

Dzień kolejny 2.03.2013 śluz przejrzysty rozciągliwy (przeźroczysty i rozciąga się na 6 cm) a test owulacyjny jest negatywny co mam przez to rozumieć?

9be682372777df1d4b421ee5b5298756.png[/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 15:19

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wczesnie na test

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• ejsza Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz rozciągliwy może być kilka dni przed owulacją, która powinna być ok. 24-48 godzin po pozytywnym teście. Ale to też zależy jakie masz testy, tak mi się wydaje. Ja robiłam z allegro i były ok, choć czytałam, że jednej dziewczynie pozytywne testy wychodziły jedynie ok. 9 godzin przed owulacją bo jakoś to sprawdzała u lekarza. Może od czułości testu zależy...aptekowe może są mniej mylne niż te z allegro - choć mnie się raczej sprawdzały.

ejsza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ