X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co się dzije zgupiałam POMMOCY
Odpowiedz

Co się dzije zgupiałam POMMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 1 marca 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki dziś po sprawdzeniu pół godz temu śluzu jest przejrzysty,rozciągliwy jak kurze jajko i jest go wiele bardzoooo,zrobiłam test owulacyjny jest negatywny a i dodam że od paru dni boli mnie brzuch, jajniki i mnie mdli.... (jutro zrobię test ciążowy) co o tym myślicie proszę o odpowiedzi :) z góry bardzo dziękuję---> oto mój cykl

Dzień kolejny 2.03.2013 śluz przejrzysty rozciągliwy (przeźroczysty i rozciąga się na 6 cm) a test owulacyjny jest negatywny co mam przez to rozumieć?

9be682372777df1d4b421ee5b5298756.png[/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 15:19

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wczesnie na test

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• ejsza Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz rozciągliwy może być kilka dni przed owulacją, która powinna być ok. 24-48 godzin po pozytywnym teście. Ale to też zależy jakie masz testy, tak mi się wydaje. Ja robiłam z allegro i były ok, choć czytałam, że jednej dziewczynie pozytywne testy wychodziły jedynie ok. 9 godzin przed owulacją bo jakoś to sprawdzała u lekarza. Może od czułości testu zależy...aptekowe może są mniej mylne niż te z allegro - choć mnie się raczej sprawdzały.

ejsza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ