Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co się dzije zgupiałam POMMOCY
Odpowiedz

Co się dzije zgupiałam POMMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 1 marca 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki dziś po sprawdzeniu pół godz temu śluzu jest przejrzysty,rozciągliwy jak kurze jajko i jest go wiele bardzoooo,zrobiłam test owulacyjny jest negatywny a i dodam że od paru dni boli mnie brzuch, jajniki i mnie mdli.... (jutro zrobię test ciążowy) co o tym myślicie proszę o odpowiedzi :) z góry bardzo dziękuję---> oto mój cykl

Dzień kolejny 2.03.2013 śluz przejrzysty rozciągliwy (przeźroczysty i rozciąga się na 6 cm) a test owulacyjny jest negatywny co mam przez to rozumieć?

9be682372777df1d4b421ee5b5298756.png[/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 15:19

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wczesnie na test

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• ejsza Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz rozciągliwy może być kilka dni przed owulacją, która powinna być ok. 24-48 godzin po pozytywnym teście. Ale to też zależy jakie masz testy, tak mi się wydaje. Ja robiłam z allegro i były ok, choć czytałam, że jednej dziewczynie pozytywne testy wychodziły jedynie ok. 9 godzin przed owulacją bo jakoś to sprawdzała u lekarza. Może od czułości testu zależy...aptekowe może są mniej mylne niż te z allegro - choć mnie się raczej sprawdzały.

ejsza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ