X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

co to?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulacja według kalendarzyka była 6 marca ja kochałam się z moim facetem 3 marca nie zauważyłam śluzu plodnego wręcz byłam pewna że cykl jest bezowulacyjny. Do okresu 8 dni ja mam jakiś dziwny biały śluz kleik wręcz biały zostawia ślady na majtkach i w dodatku boli mnie kość ogonowa ale nie wiem czy to ma coś z tym wspólnego. Nie wiem co myśleć juz. mogę jutro zrobić test?

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 12:37

rah lubi tę wiadomość

• mar Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy ciążowe robi się wtedy kiedy @ się zbliża... nie daj się zwariować; ) mnie kość ogonowa boli od siedzenia a taki śluz co opisalas to jest normalny fizjologiczny śluz albo jakaś infekcja.

rah lubi tę wiadomość

• rah Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z przedmowczyniami. Na test za wcześnie, a sluz kleisty, biały to norma, albo jakas infekcja.

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ