Co to może być?
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Mam problem. A więc kalendarzyk przewidział owulacje na piątek 6 marca. Nie było żadnego śluzu plodnego rozciagliwego tylko lekko wodnisty. Kochałam się z partnerem 3 dni przed owulacja. Dziś mam dziwny biały śluz który zostawał partnerowi na członku jak woda lekkie grudki dodam że nic mnie nie szczypie żadnych zaczerwien nie mam. I gdy wszedł we mnie strasznie odczuwalam klucie w macicy gdy członek dotykał macicy. Jak myślicie dlaczego tak się dzieje? Wizytę i ginekologa mam dopiero we wtorek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarenka2015 wrote:To hormony, na objawy ciąży za wcześnie. Albo pogoda.
Twoje porady są zawsze najlepsze Jajniki kłują z powodu pogody
lauda., Landryneczka lubią tę wiadomość
-
Sarenka2015 wrote:Zwei kresken i lauda-nie wiem o co wam chodzi, każda moja wypowiedź Ci nie pasuje. Pogoda była odnośnie tego, że czeko napisała, że chce jej się spać. Od 6 do 8 marca na objawy ciąży za wcześnie. Nie sądzisz?
Nie dramatyzowałabym, miałam uwagę tylko do tej wypowiedzi na 86 stworzonych przez Ciebie pod tym nickiem.
Dziewczyna szuka pomocy w kwestii dziwnego śluzu, pomóz jej, jeśli umiesz. Jeśli nie masz podobnych doświadczeń, nie musisz nic pisać. To forum jest po to, żeby pomagać, a nie rozmawiać o pogodzie Pogoda jest piękna, ciśnienie jest super. Najwięksi nawet meteopaci mieli dziś wyjątkowo fajny dzień.
Czekoczeko, grudki u mnie nigdy nie świadczyły o czymś pozytywnym , zawsze kończyło się globulkami
-
Sarenko, czyżbyś była poprzednią Sarenką, tylko pod nowym, lepszym, 2015 nikiem??
BTW. Czekoczekolada napisała, że współżyła 3 dni przed planowanym terminem owu, czyli gdzieś 3 marca. Jeśli jajco pękło wcześniej niż wg planów, czyli 6, to mogło dojść do zapłodnienia. Po ok. 5 dniach niektóre dziewczyny odczuwają już pierwsze objawy ciąży: najczęściej (statystycznie) są to własnie: senność, ból jajników, kremowy śluz.
Koleżanka może się choć trochę nastawić na ciążę, nie sądzisz?
Edit: czeko, dziewczyny mają rację w kwestii grudek. Może skonsultuj się z ginem i niech pobierze wymaz, albo chociaż kup sobie domowy test stanu pochwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 21:59
-
Dla ścisłości-do 2 Na temat śluzu już się wypowiedziałam. Odnośnie senności pomyślałam o niskim ciśnieniu=pogoda. Lekarzem nie jestem, jeśli coś ją niepokoi powinna się tam wybrać.
Lauda, nie wiem o czym mówisz i ile tu było wcześniej sarenek. Dla meża jestem sarenką, więc i tu mogę być. A Ty jesteś Laudą z wyścigów?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słuchaj, z cyklem kobiety może zadziać się dokładnie wszystko! I to z różnych powodów: stres, choroba, nakręcanie się na ciążę i tak dalej...
Żadna z nas nie powie Ci dokładnie o co chodzi (tym bardziej, że nie masz udostępnionego wykresu, więc nawet ciężko po tempce coś ocenić). Idź do lekarza i pogadaj z nim, niech Cię zbada i będzie wszystko jasne.
Wodnisty śluz pod koniec cyklu w niektórych przypadkach zwiastuje krwawienie menstruacyjne. A może to jednak ciąża... No nikt Ci nic bardziej pewnego od lekarza nie powie. -
czekoczekolada wrote:Cześć dziewczyny. Mam problem. A więc kalendarzyk przewidział owulacje na piątek 6 marca. Nie było żadnego śluzu plodnego rozciagliwego tylko lekko wodnisty. Kochałam się z partnerem 3 dni przed owulacja. Dziś mam dziwny biały śluz który zostawał partnerowi na członku jak woda lekkie grudki dodam że nic mnie nie szczypie żadnych zaczerwien nie mam. I gdy wszedł we mnie strasznie odczuwalam klucie w macicy gdy członek dotykał macicy. Jak myślicie dlaczego tak się dzieje? Wizytę i ginekologa mam dopiero we wtorek
jakim sposobem członek mógł DOTYKAĆ macicy ? może o szyjkę macicy Ci chodziło ?!
może mało nawilżona byłaś, że Cię bolało.. ? a grudki jak już koleżanki wspomniały są oznaką zapalenia..
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -