co to za dziwne plamienie?
-
Witam!
Jestem tu nowa i proszę o pomoc w odnalezieniu sie na tym forum Mam pytanie. Dzisiaj 28 dc, (cykle ostatnio 28 dni) miałam małe jednorazowe plamienie, a właściwie malutką ilość krwi na papierze. Wcześniej zaczął mnie pobolewać brzuch. Myslałam, że to okres, więc wzięłam ibuprofen. Ale minęło już kilka godzin i cisza.. Nic nie zapowiada nadchodzącej miesiączki.. Nie chce się nakręcać, bo w tym cyklu nie było za dużo przytulanek z mężusiem z racji przeziębienia mojego i M. Czy to mogło być plamienie implantacyjne? Ale dziś 13 dzień wysokich temp.? Nie za późno..? Dobra postaram się cierpliwie poczekać, co przyniesie jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 21:24
-
nick nieaktualny
-
ale coś mi sie rozlegulowało.. Czyżby owulacja się przesunęła? Prowadzę już trochę czasu obserwacje i pierwszy raz mi się to zdarza. Z testów owulacyjnych korzystam pierwszy raz, więc do końca im nie wierzę. Ale skok temperatury powiniem już być. Tego dzisiejszego nie liczę, bo godzina nie ta i zresztą zawsze był u mnie bardzo widoczny. Kurcze, dopiero niedawno zaczęłam starania o dzidziusia, a tu takie dziwne rzeczy mi wychodzą.. Wcześniej wykresy miałam praktycznie książkowe - co miesiąc takie same. Stres..? Jeśli w styczniu się nie uda, odpuszczam obserwacje na 3 miesiące, a potem do gina. To moje postanowienie noworoczne!
-
od dzisiaj przestałam mierzyć temp., bo powoli staję się kłebkiem nerwów.. I jak tu się cieszyć przytulankami, jak ciągle po głowie krążą mi myśli, że to może właśnie dzisiaj sie uda.. Odpuszczam na jakiś czas.. Bliżej nieokreślony I zabieram się za organizowanie tegorocznych wyjazdów w góry:) A wszystkim życzę przede wszystkim spokoju i cierpliwości w oczekiwaniu na upragnione II kreseczki!
-