X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co wziąć na grypę, by nie zaburzyć owulacji??
Odpowiedz

Co wziąć na grypę, by nie zaburzyć owulacji??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mychaa22 Przyjaciółka

Wysłany: 15 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grypa mnie rozkłada. Jaki wziąć lek by niezaburzyć owulacji? Tabcin fervex gripex itp?

• werni Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mnie wzieło, non stop cieknie z nosa i ten okropny kaszel...musze sobie kupić syrop..

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 15 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie jest tak, że od zaziębień i innych takich to juz się tam wszystko z ovu kiełbasi?

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samo przeziębienie może poprzesuwać cykl, bez udziału leków.
    Myślę, że najbezpieczniejszy jest paracetamol.

Mychaa22 lubi tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, przeklęte przeziębienia. Lipiec, sierpień miałam piękne regularne cykle, a potem wrześniowy katar i kaszel i ovulka przesunięta, ehh.. :/ Ciekawe czy teraz wskoczę na swoje poprzednie 26 dc.

Tak czy siak,
    dużo zdrowia i szybkiego powrotu do formy!
    :)

Mychaa22 lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 15 września 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo! 26 - jak równiutko! jak podręcznikowo!

5ckczlo8xuk7m6f0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ