X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Cycle Buddy
Odpowiedz

Cycle Buddy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malvinka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.

Na portalach zagranicznych funkcjonuje określenie "cycle buddy", czyli coś w stylu "cyklowej kumpeli". Generalnie chodzi o to, że osoby, które są w tym samym momencie cyklu (czy to ten sam dzień cyklu, czy ten sam dzień po owulacji) nazywają się takimi "cycle buddy". Fajnie widzieć, że ktoś jest na podobnym etapie starań i oczekiwania ;) Może pobawimy się i połączymy tutaj w grupki kumplowskie? ;)

Ja dzisiaj jestem 7 dzień po owulacji. Kto ze mną? :)

• Beata Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2012, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA 6 d.c. i mam 2 cycle buddy heheh Dorę i Fedrę

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2012, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 23 dzień cyklu, ale dopiero 5 po owulacji :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Dora Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2012, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    JA 6 d.c. i mam 2 cycle buddy heheh Dorę i Fedrę

Ja potwierdzam:-) i dopisuję się do tematu. Fajny pomysł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2012, 21:44

Beata lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2012, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam 9dc a owulki się spodziewam za 5-6 dni!!!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ